adscode
adscode

Whatsapp Kullananlar Bu Habere Dikkat !

​Popüler mobil mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın geçtiğimiz aylarda kullanıma giren sesli arama özelliğine bir güncelleme geldi.

Whatsapp Kullananlar Bu Habere Dikkat !
Sosyal Medya

Geçtiğimiz aylarda akıllı telefon kullanıcılarının uygulama üzerinden sesli görüşme yapmalarına imkan veren özellik dakikada 1.3 MB'lık kota kullanımına neden olduğu gerekçesiyle eleştirilerin hedefi olmuştu.

Kullanıcılardan gelen bu eleştiriyi dikkate alan WhatsApp, söz konusu özelliğini güncelledi. Yeni özellik sayesinde sesli görüşmeler sırasında harcanan veri miktarını azaltmanız mümkün oluyor.

Başka bir deyişle akıllı telefon kullanıcıları WhatsApp'ın sesli arama özelliğini kota aşımı korkusu olmadan kullanabilecek.

İlk olarak Android işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirilen yeniliğin önümüzdeki günlerde yenilenen WhatsApp uygulamasının içinde yer alacak ve uygulamanın güncellenmiş hali Google Play'deki yerini alacak.

Güncellemenin iPhone kullanıcılarının hizmetine sürüleceği tarih ise şu an için bilinmiyor.

Skype ve Viber benzeri kullanım sunan WhatsApp'ın bu özelliği ilk olarak Android cihazlarda kullanıma sunulmuş, sesli arama özelliği daha sonra iPhone ve diğer platformlar için de güncellenmişti.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)