adscode
adscode

​Yabancı Filmler Büyük İlgi Görüyor

Yabancı filmlerin son zamanlarda gelişerek ilerlemesinden kaynaklanan bir durum olmasından dolayı özellikle Marvel firması tarafından yapılan filmlerin...

​Yabancı Filmler Büyük İlgi Görüyor
Günün Manşetleri
Yabancı filmlerin son zamanlarda gelişerek ilerlemesinden kaynaklanan bir durum olmasından dolayı özellikle Marvel firması tarafından yapılan filmlerin kalitesi her geçen gün biraz daha artarak  ilginç fikirler ile yeni filmler üreten Marvel firması sinema sektöründe büyük bir gelişme yaşatıyor ve sürekli olarak yeni filmler ile birlikte sinema dünyasında bir gelişme yaşanmasını sağlıyor .

 Özellikle de bilim kurgu kategorisinde yaşanan büyük eksikliği karşılamak adına bu durumdan faydalanırken bir yandan da bu kategori de kendisini kral ilan edebilecek kadar yükseldi .

Bu durumda yabancı yapımı olan filmler yerli filmlere göre gelişmişlik gösterdi ve bu durumda bilim kurgu filmleri alanında yabancı yapımı olan filmlere muhtaç kalındı ki ülkemizde bu kadar kaliteli film yapabileceğini düşünen yapımcı olmayınca  yabancı yapımı olan bilim kurgu filmleri ile rekabet etmek yerine yerli romantik , komedi ve korku filmlerindefilm yapılmaya devam etti. Yerli filmlerin çekimleri hem maliyeti az hem de çekimleri kolay olunca bu durumda bilim kurgu filmleri tam olarak arka planda kalıyor .

Filmleri Hızlı İndirmenin En Kolay Yolu

Öncelikle film sitelerinden  filmlerin biraz ileri sararak indirmek istediğiniz film olup olmadığına karar vermelisiniz ki bazen altyazılı denildiği zaman altyazı eklenmeyi unutmuş olan film yayıncıları bulunmaktadır bu gibi durumlar ile karşılaşmamak adına ileriye sararak durumu kontrol etmek gerekiyor .

 Ardından IDM adını verilen program sayesinde bir çok sunucuda indirme isteği yollamış oluyoruz ve sanki 10 veya 15 tane bilgisayar dosyayı indirmek istiyor bu nedenle hepsi 60 kbs ile indirme yapmaya çalışınca toplamda 5 dakika da indirebilecek bir hıza ulaşıyoruz ancak bu durum AKK canavarı olduğundan dolayı indirmek istediğiniz filmler ayın ilk 10 gününde indirin geri kalanında ancak film sitelerine giriş yapabilirsiniz AKK nedeni ile böyle bir durum sadece ülkemiz içerisinde geçerli ki AKK olmasına rağmen fiyatlar AKK olmayan paketlerden daha pahalı oluyor diğer ülkelere göre . Bu durumda bu programları kullanırken 50 veya 75 GB dosya indirimi sonra yavaşlar . Sizlerde en yeni filmleri seyretmek için https://www.baglanfilmizle1.com/ adresini ziyaret edin.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)