adscode
adscode

Yıldız Teknik Üniversitesi Tanıtım Günleri Başladı

Yıldız Teknik Üniversitesi Tanıtım Günlerinde her fakülteden uzman bir kadro, öğrenci ve aileleriyle bir araya gelerek eğitim sistemi ile üniversitenin sunduğu olanaklar hakkında bilgi veriyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi Tanıtım Günleri Başladı
Üniversite

2012 yılı Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonrasında,üniversite adaylarına üniversite yaşamı ve meslek seçimi hakkında geniş çaplıbilgi vermeyi amaçlayan “Yıldız Teknik Üniversitesi Tanıtım Günleri”, başladı.

30 Temmuz’da başlayan Tanıtım Günlerinde, her fakültedenbölümünde deneyimli öğretim üyeleri, araştırma görevlileri ve Yrd. Doçentlerdenoluşan uzman bir kadro, öğrenci ve aileleriyle bir araya gelerek, eğitimsistemi ile üniversitenin sunduğu olanaklar hakkında bilgi veriyor.

Tüm bölümlerden akademisyenlerle birebir iletişim kurmafırsatı bulan öğrenciler, bölümlerin tanıtıldığı özel oturumlarda bölümlereilişkin tüm konularda bilgi edinirken, akademik imkânların yanı sıra öğrencitopluluklarından sosyal tesislere, kütüphaneden burslara kadar birçok alanda fikirsahibi oluyor.

Aday öğrenci ve aileleri genel bilgilendirme sonrasında,Osmanlı döneminden kalan Yıldız Sarayı’nın bir bölümü olan Yıldız Kampüsü ve 1milyon 350 bin metrekare alanda kurulan Davutpaşa Kampüslerinin yanı sıra, sonteknoloji ile donatılmış laboratuvarları da gezme fırsatı buluyor.

Davutpaşa Kampüsü’ndeki Davutpaşa kışla binası ile YıldızKampüsü Sergi Salonu’nda 10.00-15.00 saatleri arasında gerçekleşen tanıtımgünleri 3 Ağustos günü sona erecek.

Davutpaşa KampüsüTanıtım Günleri’nde yer alan fakülteler:

Kimya-Metalurji Fakültesi

Fen Edebiyat Fakültesi

Elektrik ve Elektronik Fakültesi

Eğitim Fakültesi

Sanat Tasarım Fakültesi

İnşaat Fakültesi 

Yıldız KampüsüTanıtım Günleri’nde yer alan fakülteler:

Makine Mühendisliği Fakültesi

Mimarlık Fakültesi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi

egitimajansi.com


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)