adscode
adscode

Yüzük Seçerken Ne Yapılmalıdır?

Yüzük seçerken birçok önemli nokta bulunmaktadır. Bazen şık bir hediye olarak seçebileceğiniz gibi bazen de yüzük ile evlilik teklif etmek isteyebilirsiniz.

Yüzük Seçerken Ne Yapılmalıdır?
Türkiye'den Haberler

Yüzük Seçerken Ne Yapılmalıdır?

 
Yüzük seçerken birçok önemli nokta bulunmaktadır. Bazen şık bir hediye olarak seçebileceğiniz gibi bazen de yüzük ile evlilik teklif etmek isteyebilirsiniz. Bu yazımızda yüzük seçerken dikkat etmeniz gereken hususlarda sizlere yardımcı olacağız.
 
Yüzük denildiğinde her zaman için şıklık karşımıza çıkmaktadır. Yüzük 4 farklı şekilde alınabilir, bunları sayacak olursa;
 
  1. Özel bir arkadaşa alınacak yüzük.
  2. Evlilik, nişan gibi özel durumlar için takılacak yüzük.
  3. Hediye olarak sevgilinize alabileceğiniz yüzük.
  4. Hediye olarak arkadaşınıza ya da annenize alabileceğiniz yüzük.
 
Kime alacağınızı seçtikten sonra yüzük seçimi hakkında detaylı bilgileri vermeye çalışalım. Evlilik teklifi etmeyi düşünüyorsanız pırlanta yüzük modelleri iyi seçim olacaktır. Evlilik teklif edeceksiniz böyle bir yüzükle teklif etmemiz gerekir. Tektaş yüzük almak mecburiyet olmasa da bir nevi romantik bir gelenek olarak adlandırılabilir.
 

Alyans Yüzük Seçimi Konusunda Detaylar

Evlilik teklifi ederken pırlanta tektaş yüzükleri tercih etmenin yanı sıra daha sonrasında takacağınız bir diğer yüzük alyans olacak. Alyanslar nişan ve evlilik sürecinde takılırken sade ve şık olarak karşımıza çıkmaktadır. Sizler de bu modellerin arasından seçim yaparken bazen ikilemde kalabilir ve nasıl bir alyans seçeceğinize karar veremiyor olabilirsiniz. Bu seçimi yaparken ikinizin de ortak zevkinize uygun olmasına dikkat edin. Tam da bu konuda set halinde satılan erkek ve kadın alyansları imdatınıza yetişecek. Bu setlerde kadınlar için desenli ve taşlı yüzükler bulunurken erkekler için sade ve taşsız modeller yer alır. Birbirleriyle uyumlu ve küçük dokunuşlarla farklılaştırılmış bu yüzükler sayesinde mutlu olacaksınız.
 
Pırlanta yüzük modelleri arasında seçim yaparken evlilik teklifi dışında elbette annenize ya da bir arkadaşınıza alabileceğiniz modeller de bulunmaktadır. Burada önemli olan durumlardan biri de kime aldığınız ve parmak ile el yapısı olmaktadır. Yüzük tamamen insanların el yapısına göre seçilmelidir. Eğer eli kısa ve uzun ise bu durumda sizler de çok şık bir tercihe gidebilirsiniz. Bunun yanı sıra kısa ama toplu parmaklar da olabilir. Bu durumda ağırlıklı olarak sarı altın tercih etmek ve kalın yüzükler tercih etmek parmağın duruşuna daha çok yakışacaktır. Bunları göz önünde bulundurarak seçim yapmak sizler için daha iyi sonuçlar doğurur.
 
Önerilerimizi dikkate alarak Assos Pırlanta’dan her zevke uygun özel olarak tasarlanmış yüzükleri tercih edebilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)