adscode
adscode

Zorlu Çocuk Tiyatrosu Uluslararası Başarıya İmza Attı

Zorlu Çocuk Tiyatrosu, Çirkin Ördek Yavrusu Müzikali ile 19-23 Kasım tarihleri arasında Romanya Kültür Bakanlığı’nın desteğiyle gerçekleşen, 20.Uluslararası Gulliver Animasyon Tiyatro Festivali’nde “En…

Zorlu Çocuk Tiyatrosu Uluslararası Başarıya İmza Attı
Etkinlikler

2003 yılından bu yana Türkiye'nin dört bir yanından 500 bine yakın çocuğu tiyatroyla buluşturan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, ilk kez katıldığı 20. Uluslararası Gulliver Animasyon Tiyatro Festivali’nden ödül ile döndü. Bu yıl 10. yaşını kutlayan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, 5 farklı ülkeden 13 farklı tiyatro topluluğunun katıldığı festivalde Çirkin Ördek Yavrusu Müzikali’ni Romanya’daki çocuklarla buluşturarak, festival katılım diplomasına da layık görüldü.  
Mehmet Zorlu Vakfı’nın “sosyal sorumluluk projesi” olan “Çirkin Ördek Yavrusu Müzikali”, Andersen’in “Çirkin Ördek” masalından yola çıkılarak Prof. Dr. Hasan Erkek’in kaleminden yazıldı ve Prof. Dr. Nurhan Karadağ tarafından yönetildi. Müzikal, XII. Direklerarası Seyirci Ödülleri kapsamında, müzisyen kategorisinde Yrd. Doç. Dr. Nedim Yıldız’a, yazar kategorisinde Prof. Dr. Hasan Erkek’e ve özel ödül kategorisinde Zorlu Çocuk Tiyatrosu’na ödül getirdi. 
Çirkin Ördek Yavrusu Müzikali, tiyatro sezonu boyunca, her on beş günde bir, hafta sonları, saat 15.00’de Kenter Tiyatrosu’nda sahnelenmeye devam edecek.



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)