adscode
adscode

‘3.Üniversite Tanıtım Günleri‘ 20 Temmuz‘da

Bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan "Üniversite Tanıtım Günleri 2012" 20 Temmuz Cuma günü İstanbul Optimum Outlet'de adaylarla buluşacak.

‘3.Üniversite Tanıtım Günleri‘ 20 Temmuz‘da
Etkinlikler
Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonrası üniversite adaylarının bilinçli yönlendirilmeleri, gelecekteki kariyerlerine yön verecek olan bölüm/meslekleri seçebilmeleri ve eğitim görmeyi planladıkları üniversiteler hakkında detaylı bilgi alabilmeleri amacıyla için bu yıl üçüncü kez düzenlenen "Üniversite Tanıtım Günleri" aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olarak üniversite temsilcilerini ve adaylarını bir araya getirmeyi amaçlamaktadır.
Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi tanıtım günlerinde adaylara tercih danışmanlığı hizmetini ise bu yıl yine Final Dergisi Dershanesi rehber öğretmenleri ücretsiz olarak yapacaktır.
İstanbul'un yanısıra Gaziantep, Ankara, Konya, Yalova, K.K.T.C'deki vakıf ile devlet üniversitelerinin ve yurt dışı üniversite temsilcilerinin yetkililerinin bir araya geleceği Kral Pop Radyo ve TV medya sponsorluğunda gerçekleşen "Üniversite Tanıtım Günleri" öğrencilere bu zorlu tercih döneminde destek olmak amacıyla 20 ve 21 Temmuz 2012 tarihlerinde saat 10:00 – 18:00 saatleri arasında İstanbul Optimum Outlet'de gerçekleşecektir.
İstanbul Optimum Outlet olarak tüm öğrencilerimizi tercihlerinde ve kariyer planlarında yol göstermek amacıyla düzenlediğimiz 3. Üniversite Tanıtım Günlerine davet ediyoruz.
İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, "Optimum Outlet' te Mutlu Ziyaretçiler" konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri, bütün yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar ve alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)