adscode
adscode

Amway Dünyada Yetersiz Beslenmeye Dikkat Çekiyor

​Amway ve dünya çapında doğru beslenmeyi yaygınlaştırma birliği GAIN çocukların yetersiz beslenme sorununun çözümüne yardım etmek için internet üzerinden yeni bir proje başlattı.

Amway Dünyada Yetersiz Beslenmeye Dikkat Çekiyor
Sağlık
Proje, beslenmenin insan sağlığındaki öneminin vurgulanacağı, sorunların çözümü için insanların kolayca erişim sağlayabileceği bir platformdan oluşuyor.

Dünyanın en büyük doğrudan satış şirketi Amway, kuruluşundan bu yana sağlıklı yaşamın dünyadaki en büyük zenginlik olduğu ilkesinden hareketle gelecek neslin sağlıklı büyümesine katkı sunmak için birçok sosyal sorumluluk projesine imza atmaya devam ediyor. Tüm dünyada çocukların beslenme, fiziksel ve zihinsel gelişimlerinin desteklenmesinde önemli rolleri vurgulayan Power of 5 kampanyasını geçtiğimiz sene hayata geçiren Amway, 31 Mart 2015 tarihinde yetersiz beslenme sorununun çözümüne yardım etmek için Global Alliance for Improved Nutrition – (Gelişmiş Beslenme için Global Antlaşma - GAIN) tarafından sunulan ve Amway’in de üyesi olduğu Scaling Up Nutrition (Beslenmenin Geliştirilmesi - SUN) organizasyonunun desteği ile Yetersiz Beslenme Haritası adını verdikleri yeni bir online projenin lasmanını gerçekleştirdi.

İnternet üzerinden başlatılan proje, dengesiz ve yanlış beslenmenin tüm insanlık üzerinde yarattığı küresel sorunları ortaya koyan yeni bir online araç yayınlıyor. Beslenme sorunlarını her yönüyle inceleyen proje, yetersiz beslenme ile aşırı kilo ve obezitenin yarattığı küresel tehdidin altını çiziyor ve farkındalık yaratarak insanların çözümleri tartışmalarını, geliştirmelerini ve en sonunda uygulamalarını sağlamayı hedefliyor.

gainhealth.org web sitesini ziyaret ederek, Malnutrition Mapping Project (Kötü Beslenme Haritası Projesi) başlığında ulaşılabilen dijital harita düşük, orta ve yüksek gelirli toplumları temsil eden 30’dan fazla ülkeye ait beslenmeyi tehdit eden olguları, inceleme ve görüşleri içermekte ve bu verilere ülke bazında kolayca erişim sağlamaktadır.

Amway Yönetim Kurulu Başkanı Steve Van Andel; “Bu projeyi paylaşmak ve insanlara sağlıkla ilgili en iyi fırsatları sunmak üzere tartışmaları teşvik etmek ve çözümler keşfetmek bize heyecan veriyor. Vitamin ve takviye edici gıda ürünlerinde küresel bir lider olarak misyonumuz insanların daha iyi yaşamlar sürdürmesine yardım etmektir. Bu rolü benimseyerek dünyanın her yerindeki Amway Serbest Girişimcilerini farkındalık yaratma ve toplumlara fayda sağlama gayretimizde bize katılmaya teşvik ediyoruz”

Steve Van Andel sözlerini sürdürerek: “Yetersiz Beslenme Harita Projesi (The Malnutrition Mapping Project) dünyanın birçok yerinde karşılanmayan temel ihtiyaçlar olduğunu göstermektedir. Amway Nutrilite™/Nutriway™ Little Bits™ ürünüyle bu ihtiyaçları karşılayacak uzmanlığa sahiptir.

Geliştirdiğimiz bu mikro besleyici ürün beş yaşına kadar çocuklarda büyümenin en kritik yıllarında çocukların ihtiyacı olan besin ögelerini karşılamaktadır.” dedi.

Nutrilite™/Nutriway™ Little Bits™ Amway tarafından geliştirilen ve 6 aylıktan 5 yaşına kadar çocuklar için gerekli 15 adet vitamin ve mineral içeren bir gram ağırlığında bir mikro besleyicidir. Günde bir defa bir yiyecekle karıştırılmak üzere tasarlanmıştır ve çocukların ihtiyacı olan vitamin ve besin ögelerini sağlamaktadır. Nutrilite™/ Nutriway™Power of 5 Kampanyasıyla Little Bits™ ürünü ihtiyacı olan ailelere ücretsiz verilmekte ve hedef 2017’ye kadar ülke sayısını 15’e çıkarmaktır.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)