adscode
adscode

Ara tatile özel eğlenceli etkinlikler

Akbatı, ara tatile özel eğlenceli etkinlikler düzenleyecek.

Ara tatile özel eğlenceli etkinlikler
Etkinlikler

Akbatı, ara tatil boyunca birbirinden eğlenceli etkinliklerle çocuklara keyifli anlar yaşatacak. Akbatı, teknoloji deneyim alanı ve çocuklara özel atölyeleri ile ziyaretçilerini keyifli anlar deneyimlemeye davet ediyor.

Akiş GYO yatırımı olan Akbatı, Kasım ayı ve ara tatil boyunca birbirinden keyifli etkinliklerle misafirleriyle buluşuyor. Ara tatile giren çocuklara özel atölyeler, teknoloji deneyim alanları ve daha birçok etkinlik 9 – 19 Kasım tarihleri arasında Akbatı’da misafirlerini bekliyor.

 Çocuklar ara tatilin tadını Akbatı’da çıkaracak

Akbatı ziyaretçileri, “Samsung Gaming Zone” ile sanal gerçekliğin keyfini farklı oyunlarla deneyimlerken, “Origami Atölyesi” ile şekillerin dünyasına yolculuk yapacak. “Burcu Baraner ile Çocuk Atölyeleri” ve “Bubble Show” da yer alacak. “MacFit Zumba Kids” ile çocuklar dansa doyarken, “Intel Oyunda Buz Çağı Gaming Parkour” ile geleceğin teknolojilerini deneyimleyecekler.

Tüm ziyaretçilerin ve çocukların doyasıya eğleneceği Akbatı ara dönem tatili etkinlikleri, ücretsiz olarak tüm misafirlerin katılımına açık olarak gerçekleşecek.

Akbatı Kasım Programı

9 - 12 Kasım / Samsung Gaming Zone

12 - 17 Kasım / Origami Atölyesi

13- 15 Kasım / Burcu Baraner ile Çocuk Atölyeleri

16 Kasım / MacFit Zumba Kids

18 Kasım / İntel Oyunda Buz Çağı Gaming Parkour

19 Kasım / Bubble Show

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)