adscode
adscode

​Artık İngilizce Konuşma Korkunuzdan Kurtulun!

Zorunlu eğitim döneminde tanıştığımız İngilizce zamanla hemen herkes için büyük bir muammaya dönüşüyor.

​Artık İngilizce Konuşma Korkunuzdan Kurtulun!
Türkiye'den Haberler
Zorunlu eğitim döneminde tanıştığımız İngilizce zamanla hemen herkes için büyük bir muammaya dönüşüyor. Kimileri sadece zorunlu olan dersleri öğrenerek ders geçme notunu almayı hedeflerken kimileri kendini bu alanda geliştirmek için yabancı dil kurslarına gidiyor. Ancak değişmeyen bir gerçek var ki, bu dili hangi seviyede biliyor olursak olalım, söz konusu akıcı bir şekilde konuşmak olduğunda bir korku ortaya çıkıyor.

Özellikle yanlış cümle kurmak ya da yanlış kelime kullanmak korkusu çok sayıda kişinin İngilizce konuşmaktan itina ile kaçınması sonucunu doğuruyor. Oysa bu korkudan artık kurtulmanızın vakti geldi. İlkokul yıllarından bu yana aslında bir şekilde içerisinde olduğumuz İngilizce gayet basit bir eğitimle en iyi bildiğiniz yabancı dile dönüşebilir. Çok sayıda kişinin gerekli alt yapıya sahip olduğu da bir gerçek.

İngilizce Konuşabilmek İçin Ne Yapmalıyım?

Korkusuzca İngilizce konuşabilmek için yapmanız gereken sadece Eksik bilgilerinizi tamamlamak ve özellikle İngilizce konuşma odaklı bir eğitim veren yabancı dil kurumuna kayıt yaptırmanız olacak. Hayatınızın geri kalanında her daim ihtiyacınız olan bir eksikliği tamamlamanız işte bu kadar kolay. Üstelik kısa bir zaman dilimini ayırmanız hayatınız boyunca kullanacağınız bilgileri edinmeniz için yeterli olacak.

Özellikle İngilizce “konuşma” üzerine korkusu olanların tercihi genellikle Wall Street English oluyor. Çünkü diğer eğitim kurumlarından çok daha farklı bir eğitim sistemi uygulayan Wall Street English ile İngilizce konuşmak bir hayli kolaylaşıyor. Bu eğitim kurumunu tercih edenlerin kendilerine çok daha fazla güvendikleri ve özellikle konuşma noktasında başarılı oldukları gözlemleniyor.

Alınan her eğitimin anında pratiğe dönüşmesi bu başarıda etkin bir unsur! Çünkü WSE kursiyerlerine sadece teorik bilgiler ve kelime bilgisi vermiyor. Aynı zamanda cümle kurma ve korkusuzca konuşma konusunda da ciddi bir ilerleme kaydedilmesini sağlıyor. Oldukça başarılı bir eğitmen kadrosu ile hizmet veren WSE’nin bu denli yoğun talep görmesine şaşırmamak lazım.

Bu arada öncelikle dil bilgisi seviyenizin tespit edilmesini de sağlıyor. Böylece bir alt kurdan başlayarak zaman kaybetmenizin önüne geçilebiliyor. Kurumun web adresine tıklayarak merak ettiğiniz tüm soruların yanıtlarını alabilirsiniz. İngilizce konuşmaktan korkmamak için ilk adımı hemen atın.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)