adscode
adscode

Atatürk Havalimanında Sıcak Saatler Yaşandı

İstanbul, (DHA)-Bu sırada havalimanına inmek üzere olan 2 uçak pisti pas geçerken, zanlı da polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Atatürk Havalimanında Sıcak Saatler Yaşandı
Türkiye'den Haberler
 
Olay saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen S.M. (22) adlı kişi, ek terminal inşaat sahasındaki çitlerin üzerinden atlayarak Atatürk Havalimanı apronuna girdi.

Durumu fark eden Turkish Ground  Service apron personeli, koşmakta olan bu kişiyi araçla takip etmeye başladı ve durumu polise bildirdi. Bu sırada, Atatürk Havalimanı'na inmek üzere olan 2 uçak pisti pas geçti. Kısa süre içinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan S.M. karakola götürüldü.

S.M., karakol girişinde basın mensuplarının "Neden aprona atladın?" sorusuna, "Sevdiğim için... Lady Gaga'ya armağan ediyorum. Seni seviyorum" karşılığını verdi.

Uçağını kaçıran yolcu havalimanında intihar etti

Uçağını kaçıran 50 yaşındaki İngiliz vatandaşı Jacqueline Anne Sutton, Atatürk Havalimanı'nda intihar etti.

Türk Hava Yolları'nın TK- 1986 sefer sayılı uçağıyla dün gece saat 21.58'de Londra'dan Atatürk Havalimanı'na gelen ve transit olarak saat 00.15'te Erbil'e gidecek olan Sutton uçağını kaçırdı.

Bunun üzerine transit yolcu bankosuna başvuran Sutton, yer hizmeti görevlilerine ne yapması gerektiğini sordu. Görevlilerden uçağını kendisinin kaçırdığı için yeni bir bilet alması gerektiğini öğrenen Sutton, daha sonra bilet satış ofisine  yönlendirildi. Ancak parası olmadığını ifade eden Sutton bir süre ağladıktan sonra dış hatlar terminali geliş katında transit bölümdeki tuvalete gitti.

Burada ayakkabılarının bağcıklarını çözerek kendisini tuvalet kapısının arkasındaki askıya asan Sutton'un intihar ettiği tuvalete giren 3 Rus yolcu tarafından fark edildi. Rus yolcuların görevlileri haber vermesinin ardından olay yerine sağlık ekipleri İngiliz uyruk yolcunun öldüğünü anlayınca polise haber verildi. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Sutton cenazesi polisler tarafından 215 no'lu köprüden indirilerek aprona gelen cenaze aracına konulup Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)