adscode
adscode

Bingöl'de il milli eğitim müdürü yine değişti

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin görevden alındı.

Bingöl'de il milli eğitim müdürü yine değişti
MEB
Güncelleme : 23-May-22 11:05

Bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara ilişkin atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre Milli Eğitim Bakanlığı Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, görevden alındı. Engin görevine 28 Mart’ta başlamıştı. Bingöl'de 7 Mayıs itibarıyla ise İzmir İl Milli Eğim Müdür Yardımcısı Halil Yücel Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü görev yapıyor.

Daha önce de değişti

Bingöl'de son dönemde birçok kez değişiklik oldu. Geçtiğimiz ay görevde bulunan İl müdürü Rahmi Güney görevden alınarak yerine Kadri Engin atanmıştı. Kadir Engin'in göreve başlamasından kısa bir süre sonra yine Rahmi Güney Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğüne getirilmişti. Son olarak ise Rahmi Güney görevden alınarak bir ay önce İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Müdür Yardımcısı olarak atanan Halil Yücel atandı.

Kadri Engin kimdir?
1968 Bingöl doğumlu Kadri Engin, ilk orta ve lise eğitimini Bingöl'de, yükseköğrenimini 9 Eylül Üniversitesi'nde tamamladı. 1991'de öğretmenlik mesleğine başladı. Eğitim alanının çeşitli kademelerinde görev yapan Engin, Bingöl Kız Meslek Lisesi Müdürü iken 2010 yılında Milli Eğitim Bakanlığı AB Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü'ne Şube Müdürü olarak görev yaptı. Eğitim Yönetim ve Denetimi Ekonomisi ile Planlaması alanında yüksek lisans yapan Engin, Kalkınma Bakanlığı Müşavirliği görevini yürütürken Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandı. Engin, evli ve 2 çocuk babasıdır. 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)