adscode
adscode

Bitcoin yeniden değer kazanmaya başladı!

İnternetin en gizemli servislerinden biri olan Bitcoin, 2015 yılı rekorunu kırdı. Son bir yıldır ciddi düşüşe geçen sanal para birimi, dolar karşısında bu yılın rekorunu egale etti.

Bitcoin yeniden değer kazanmaya başladı!
Bilim Teknoloji
Bir kere gönderildiğinde geri alınamayan, gerekli işlemler yapıldığında takibi mümkün olmayan, likit olmayan sanal para birimi Bitcoin zaman zaman gündeme geliyor. Bu seferde değer kazanmasıyla gündemimize konuk olmayı başardı. Geçtiğimiz yıllarda tüm zamanların rekorunu kıran Bitcoin, 1000 doların üzerinde çıkmayı başarmıştı. Daha sonra düşüşe geçmiş ve yatırımcılarını üzmüştü. Ancak şimdi dengeler tekrar değişiyor.

2015 yılının başından bu yana 1 Bitcoin, 300 dolar seviyelerinde geziyordu ancak Eylül ayı itibariyle yükseliş trendi devam ediyor. Son günlerde 400 doların üzerine çıkan Bitcoin, yükselişini sürdürüyor. An itibariyle 450 dolar seviyesini de geçmiş bulunmakta. Bu yükseliş, yeni yıl sebebiyle hediye sezonuyla ilişkilendiriliyor. Kullanıcıların elinden çıkmaya başlayan Bitcoin, geçerli olduğu mağazalarda birikmeye başladı. Talebin artması Bitcoin fiyatları adeta yukarı doğru fırlatıyor. Daha önce 1000 doları bile aşabilen Bitcoin için yorum yapmak oldukça riskli. Dengesiz bir sanal para birimi olarak tanımlayabileceğimiz Bitcoin ile uğraşıyorsanız şu sıralar biraz hareketlenmekte fayda olabilir.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)