adscode
adscode

Çizgi Film Oyunları

Çizgi Film Oyunları
Türkiye'den Haberler
Çocukların boş zamanlarını değerlendirmek için kullandıkları en önemli araç oyundur. Oyunların çocukların yaratıcılığını, hayal gücünü, yardımlaşma etkileşimi ve beden zihin konsantrasyonunun geliştirmesi yönüyle pek önemli faydaları vardır. Çocukların özellikle beden ve moral gelişimine olan etkileri neticesinde doğru alışkanlıklar ve iyi davranışlar kazanmasına neden olduğu aşikardır. Bu yönüyle oyunlar çocukların dünyası, hayatı ve hatta herşeyidir. Fakat doğru oyunların nezih ortamlarda oynanması gerçeği de gözden kaçırılmamalıdır. Çocukların online oyun veya internet üzerinden flash oyunlar oynadığı mekanların iyi seçilmesi de onların kötü yönde etkilenmemesi için büyük önem arz eder. Bu bağlamda nezih ortam olması ve çocukların takip ettiği çizgi film karakterleri ile kahramanlarının oyunlarının bulunduğu bir platformu sizlere tanıtmak istiyoruz. Kahraman Oyunları adı ile hizmet veren flash oyun platformundan ve buradaki kahramanlardan sizlere bahsedeceğiz.

Çizgi film karakterleri ile çocukların gönlünde taht kuran kahramanların en güzel oyunlarını bu platformda bulabileceksiniz. Bir iki örnek ile sitenin içeriği hakkında bilgi vermeye çalışalım: Amerika'dan tüm dünyaya yayılan ve küçük kızların fenomeni olduğu pony çılgınlığı My Little Pony kahramanları ile bu sitede kendine genişçe yer bulmuş durumdadır. My Little Pony karakterlerinin yüzlerce oyununu bu çalışmada bulmak mümkündür. Yine My Little Pony karakterlerinin insan formunda sahnelendiği MLP Equestria Girls oyunları da burada.. My Little Pony Oyunları bölümünde, gerçekçi ve güvenilir Applejack, maceraperest Rainbow Dash, modacı Rarity, yardımsever ve sihirli Twilight Sparkle, nazik ve utangaç Fluttershy, hoplayıp zıplayan neşeli Pinkie Pie başta olmak üzere Prenses Celestia ve Luna oyunlarını bulabileceksiniz. Aradığınız My Little Pony karakterinin oyununu üç yüzden fazla pony oyunu arasında bulabileceğinize emin olabilirsiniz.

Yine son dönemlerde çocuklar arasında büyük rağbet gören bir başka kahramanımız İtfaiyeci Sam'dir. İtfaiyeci Sam'in hikayesi Amerika'daki bir yangına dayanmaktadır. Sam amca bir yangın ortasında kalan çocukları kurtarmak için ateşlerin arasına kendini atmış, çocukları kurtarmış ama kendini kurtaramamıştır. O dönemden bu yana efsaneleşen Sam Amca anısını yaşatmak ve hem de çocuklara itfaiyecilik mesleğini sevdirmek için itfaiyeci sam çizgi filmi yayına alınmıştır. Kahraman Oyunları sitesi de itfaiyeci Sam'i unutmamış ve sitesinde onun eğitici oyunlarına yer vermiş. itfaiyeci sam oyunu bölümünde itfaiyeci sam ve dostlarının Pontypandy kasabasındaki yangınları söndürme, eğitim kulesinde itfaiyecilik eğitimi, helikopter ile çatıların üzerine inerek yangınlara müdahale etme, itfaiye aracı kullanımı gibi eğitici ve itfaiyeciliği sevdiren oyunlar bir araya toplanmıştır. İtfaiye ve İtfaiyeci Sam Oyunları oynamak için hiç şüphesiz en iyi tercih Kahraman Oyunları sitesidir. Flash oyun sitesi olarak nezih ortamı, kullanıcı dostu arayüzü ile tavsiye edebileceğimiz ender sitelerdendir. İyi eğlenceler...

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)