adscode
adscode

Dünya Kupası Heyecanı

Ve nihayet dünya kupasının sonuçları da belli oldu. Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan ve aynı zamanda büyük sürprizlerin de yer aldığı Rusya 2018 dünya kupası sona erdi.

Dünya Kupası Heyecanı
Türkiye'den Haberler
Ve nihayet dünya kupasının sonuçları da belli oldu. Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan ve aynı zamanda büyük sürprizlerin de yer aldığı Rusya 2018 dünya kupası sona erdi. Özellikle büyük bir sürpriz yaratarak finale çıkmayı başaran Hırvatistan, finalde karşılaştığı Fransa'ya boyun eğmek zorunda kaldı ve dünya ikincisi oldu. Mandzukic’in kendi kalesine attığı ilk gol ile birlikte tüm planları altüst olan Hırvatistan, daha sonra her ne kadar gol bulsa bile yine de Fransa'ya yenilmekten kendini kurtaramadı. Büyük bir heyecan ile şampiyonluğu kutlayan Fransa, aslında bünyesinde barındırdığı kadro ile bunun sürpriz olmayacağını zaten gösteriyordu. 


Dünya Kupası Heyecanı
Gruplar ile başlayan ve günde 3 maç keyfi eşliğinde seyredilen dünya kupası, Fransa'nın şampiyonluğu ile birlikte sona erdi. Özellikle de canlı maç skorları spor severler ve bahis severler açısından yoğun şekilde internet üzerinden takip edildi. Sürekli olarak güncellenen ve eş zamanlı olarak verilen canlı maç seçenekleri dahilinde site dünya kupası süresince güvenli bilgiler sundu. Bu şekilde hem televizyondan hem de internet üzerinden tüm bilgiler rahat bir biçimde öğrenilebildi ve dünya kupasından herhangi bir şekilde uzak kalınmadı. Aynı şekilde 3.’lük ve 4.’lük mücadelesi kapsamında da Belçika, İngiltere’yi yenerek dünya üçüncüsü olmayı başardı. Oldukça keyifli geçen ve harika maçlara sahne olan dünya kupasının ardından şimdi gözler şampiyonlar ligine ve Avrupa ligine çevrilmiş durumdadır.


Yeni Heyecan Başlıyor
2018 Rusya dünya kupası heyecanı sona erdi ve şimdi şampiyonlar ligi ile birlikte Avrupa ligi ve normal liglerin heyecanı başlıyor. Tabii aynı zamanda 2020 senesinde gerçekleşecek olan Avrupa şampiyonası ön eleme turları da yine heyecanı katlayacak gibi duruyor. Yetenekli ve kaliteli oyuncuları ile birlikte yine yeni sezon kapsamında keyifli bir seyir tüm spor severleri bekliyor.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)