adscode
adscode

Ecz. Naci Doğan Fotoğraf Yarışması’nın Kazananları Belirlendi

Bursa Eczacılar Kooperatifi’nin bu yıl altıncısını düzenlediği Ecz. Naci Doğan Fotoğraf Yarışması’nın kazanan katılımcıları 21 Aralık’ta açıklandı.

Ecz. Naci Doğan Fotoğraf Yarışması’nın Kazananları Belirlendi
Etkinlikler
Bu yıl ilk kez ulusal düzeyde, tüm sağlık sektörü mensuplarına ve eczacılık fakültesi öğrencilerine açık olarak düzenlenen yarışmaya 200’ün üzerinde kişi katıldı. Ecz. Naci Doğan Özel Ödülü’nü Mustafa Gezer, Başarı Ödülü’nü Arif Miletli ve Hasan Yaşar, Farmasyon Özel Ödülü’nü ise Dr. Osman Önder kazandı. Ödül alan 4 fotoğraf da dahil olmak üzere seçilen 28 eser önümüzdeki günlerde sergilenecek.

22.12.2011, Bursa

1980 yılında aramızdan ayrılana kadar eczacılık mesleğine ve topluma yararlı olabilmek için tüm gücüyle çalışan, mesleki dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olan BEK’in kurulması için sarf ettiği çabalarla ölümsüzleşen Ecz. Naci Doğan’ı anmak adına gerçekleştirilen Ecz. Naci Doğan Fotoğraf Yarışması’nın sonuçları 21 Aralık’ta açıklandı. Bu yıl ilk kez ulusal düzeyde yapılan, tüm sağlık sektörü mensupları ve eczacılık fakültesi öğrencilerine açık olarak düzenlenen yarışmada Ecz. Naci Doğan Özel Ödülü’nü kazanan Laboratuvar Teknisyeni Mustafa Gezer (Kocaeli), Nikon D7000 + 18/105 VR, Başarı Ödülü’nü kazanan Sağlık Memuru Arif Miletli (Bursa), Sağlık Memuru Hasan Yaşar (Konya) ve Farmasyon Özel Ödülü’nü kazanan Dr. Osman Önder (Bursa) ise birer iPhone 4 sahibi oldu.

Ecz. Naci Doğan Özel Ödülü ve Başarı Ödüllerinin sahipleri, Türk Eczacılar Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak, Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği Başkanı Ecz. Abdullah Özyiğit, Bursa Eczacı Odası Başkanı Ecz. Kubilay Aydın, BEK Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Ebubekir Beyri, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Başkanı Prof. Dr. Özer Kanburoğlu, AFIAP, Hon. FBPS Ecz. Reha Bilir, Fotoğraf Sanatçısı Dr. Ömer Yağlıdere, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre İkizler’den oluşan yarışma jürisi tarafından belirlendi. “Dayanışma, birlik ve beraberlik” konulu fotoğrafların yollandığı yarışmaya katılan ve kazanan tüm eserler www.eczacinacidogan.com sitesinden görülebilir.

 

 

BEK hakkında:

Türkiye’nin ilk eczacı kooperatiflerinden biri olan Bursa Eczacılar Kooperatifi (BEK), 1979’da yedi eczacı tarafından, 7. Bölge Bursa Eczacı Odası Başkanı Ecz. Naci DOĞAN’ın öncülüğünde Bursa’da kuruldu. 50 m²’lik bir alanda Bursa’nın Çarşamba semtinde faaliyetine başlayan BEK her geçen yıl artan ortak sayısı ve etkinliği ile hızla büyüyerek hizmet vermeye devam etmektedir. BEK ithal ilaç, yerli ilaç, ıtriyat ve medikal malzemeler, laboratuar aletleri, kırtasiye malzemeleri ve ilaç imalinde ihtiyaç duyulan tüm produvi ürünlerden oluşan zengin çeşidi ile alanında ortaklarına en zengin ürün yelpazesiyle hizmet veren kuruluştur. Halen 18 şube, 800’e yakın çalışan ve 358 aracıyla 21.266 m2 fiziki alanda 3.229 ortağına hizmet vermektedir.

Entegre Yönetim Sistemi ile çalışan BEK aynı zamanda UKAS akreditasyonlu ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Şikayet Yönetim Sistemi belgelerine sahip olup uyguladığı EFQM İş Mükemmelliği Modeli ile 2009 yılında “Mükemmellikte 5 Yıldız Belgesi”ni alan lider ve tek ilaç dağıtım kanalı ve ecza kooperatifidir. Faaliyet gösterdiği bölgelerde %80 örgütlülük ile çalışan BEK bu başarısını sadece depoculuk hizmeti vererek değil; ortaklarına aynı zamanda katma değeri yüksek, işletme karlılıklarını arttırarak bugünlerini, risklerini azaltma yoluyla ise yarınlarını teminat altına almaya yönelik depoculuk harici hizmetler sunarak gerçekleştirmektedir. Eczacılık sektörünün en önemli yapı taşlarından biri olan ecza kooperatifçiliğinin gelişmesi ve kuvvetlenmesi için en iyisini yapmayı hedefleyen BEK bu misyonundan hareketle Türk eczacılık sektörüne katma değer sağlayacak yeni hizmetler geliştirmeye de devam etmektedir.




Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)