adscode
adscode

Emre Kınay ve Tan Sağtürk'e Öğrencilerden İlginç Sorular

OKYANUS KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ, EMRE KINAY VE TAN SAĞTÜRK’ÜN DE ARALARINDA BULUNDUĞU ÜNLÜ İSİMLERE BİRBİRİNDEN İLGİNÇ SORULAR SORDU…

Emre Kınay ve Tan Sağtürk'e Öğrencilerden İlginç Sorular
Etkinlikler
Geçtiğimiz eğitim – öğretim yılında “Ünlüler ile Yetenek Dersleri” projesini başlatan Okyanus Kolejleri, 2013-2014 eğitim döneminde de her biri kendi dalında ünlü isimleri öğrencilerle buluşturmaya devam ediyor.
Okyanus Kolejleri, basketbol, keman, piyano, tiyatro, modern dans, doğa sporları gibi onlarca farklı daldaki yetenek kulüplerinde, öğrencilerin motive olması ve yeteneklerinin keşfedilmesi amacıyla her ders için konusunda başarılı isimlerle işbirliği gerçekleştirdi.
 Emre Kınay, Tan Sağtürk, Nasuh Mahruki, Suat Suna ve Tuluyhan Uğurlu’nun da aralarında bulunduğu ünlü isimler, yıl boyunca Okyanus Koleji’nin tüm şubelerinde öğrencilerle buluşacak.
Proje kapsamında, öğrencilerle bir araya gelen Tan Sağtürk, 10 yaşında başladığı bale kariyerinden, Türkiye’nin dört bir yanında açtığı dans okulları ile devam eden başarı hikayesini öğrencilerle paylaştı. Ünlü balet öğrencilerin, neden Türkiye’ye döndüğünden, uzun bale eğitimi sürecine kadar    merak ettiği pek çok soruya yanıt verdi.
Bale Stüdyosu, Fındıkkıran ve Uyuyan Güzel adlı 3 kitabı bulunan Tan Sağtürk, söyleşinin ardından kitaplarını imzaladı.
Ünlü oyuncu Emre Kınay’da, Okyanus Kolejleri tiyatro kulübü öğrencileri ile bir araya geldiği söyleşide, mesleğinden dizi sektörüne kadar pek çok konuya değindi. Öğrencilerin en çok merak ettiği konulardan bir tanesi ise oyuncunun rol aldığı ve özellikle gençler tarafından takip edilen Güneşi Beklerken dizisi ile ilgiliydi. Dizinin ileriki bölümlerinde neler olacağını öğrenmeye çalışan öğrenciler, Emre Kınay’ı bu konuda sıkıştırırken, bir öğrencinin diziden aldığı ücreti merak etmesi ünlü oyuncuyu güldürdü. Öğrenciye “ söylersem üzülürsün” cevabını veren Kınay, salondakileri kahkahaya boğdu.      
Suat Suna’nın yeni doğan “Neva” adını verdiği bebeğinin fotoğraflarını görme konusunda ısrar eden öğrenciler ise isteklerine ulaşamadı.
“Ünlüler ile Yetenek Dersleri” Okyanus Kolejinin, Bahçeşehir, Ataşehir, Beylikdüzü, Sancaktepe, Güneşli, Halkalı, Avcılar, Bahçelievler ve Fatih şubelerinde eğitim –öğretim dönemi sonuna kadar devam edecek.



Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)