adscode
adscode

ERA Kolejleri

ERA Kolejleri hakkında bilgiler;

ERA Kolejleri
Özel Okullar

Kurucusu: Okyanus Holding
Kuruluş yılı: 2013
Kampüsü: İstanbul'da Beylikdüzü, Esenyurt, Kartal, Maltepe ve Pendik olmak üzere 5 kampüsü bulunuyor. Bu dönemde 3 yeni kampüsle faaliyetlerine devam edecek.  
Öğrenci sayısı: Okulların öğrenci kapasitesi 2 binin üzerinde. Şu anda bu kapasitenin yüzde 65’ine ulaşmış kampüsleri var.
Eğitim dili: Türkçe. İlkokuldan itibaren yabancı dil dersi, tüm kademelerde verilmektedir. Liseden itibaren ikinci yabancı dil öğrencilere veriliyor.
Yabancı dil olanakları: Yabancı dil eğitimi Avrupa Konseyi Modern Diller Bölümü tarafından oluşturulmuş CEFR Çerçeve Programı'na uygun olarak yapılandırılmış bulunuyor. FastForWord programıyla öğrencilerin duyarak ve konuşarak İngilizce öğrenmeleri sağlanıyor.
Burs olanakları: Öğrencilere başarıları oranında burslu öğrenim görme imkânı sağlamakta. Akademik başarının yanı sıra spor, sanat, bilim, kültür alanlarında ulusal ve uluslararası alanda başarı sağlayan öğrenciler, başarı burslarından faydalanabilmekte.
Yurtdışı ve yurtiçi üniversite başarı oranları: Henüz 1 yıllık bir okul.
Neden sizi seçsinler? Rasyonel gelişim çağı sloganıyla eğitim hayatına başlayan ERA kolejleri başarıyı sadece akademik olarak değil, zihinsel, fiziksel, psikolojik ve sosyal olarak da takip ederek raporlar ve hafıza, dikkat, hız, odaklanma, esneklik ve yaratıcılık yeteneklerinin bütünsel olarak geliştirilmesine olanak sağlar. ERA Kolejleri tarafından geliştirilen Akıllı Eğitim Yazılımı (EducaEra) ile öğrencinin eğitim sürecindeki tüm özelliklerinin tespit edilerek; bireye özel bir gelişim planı yapılmasına olanak sağlanır. Ayrıca okulun eğitim sisteminden, öğrencinin geçmiş yaşantısına, öğrenme ortamından, mimari yapısına, eğitim kadrolarının eğitimlerinden, eğitim materyallerinin hazırlanmasına kadar süreçler uzman ekipler tarafından planlanmakta ve teknolojik olarak da sürekli güncellenmektedir. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)