adscode
adscode

ERKEK GÜMÜŞ KOLYE MODELLERİ

Tyran’ın tasarlamış olduğu sade ve öz olan Kılıç Kolye modeli, adaleti sembolize etmektedir. Kılıç, edebiyat ve tarihin önemli rolü nedeniyle iktidarın bir simgesi haline gelmiştir.

ERKEK GÜMÜŞ KOLYE MODELLERİ
Türkiye'den Haberler

Melek Kılıçlı Kalkan Kolye Lacivert

Tyran’ın, inanç, cesaret ve korumanın sembolü olan erkek gümüş kolye modelleri hakkındaki yazımıza hoş geldiniz. Melekler daha yüksek enerjiler ve düşük enerjiler arasındaki iletişimin simgesidir. Ya da “tanrı” ve “insan” arasındaki iletişim olarak da nitelendirebiliriz. Sembolik olarak melek;mesajlar, ilahi farkındalık, saflık, aşk, inanç, cesaret, merhamet, azim, yenilenme, koruma ve aydınlatma olarak belirtilmiştir. Bir bütün olarak Melek Kılıçlı Kalkan Kolye Lacivert Minelimodeli tamamen ruhun yüksek evriminin simgesini, varoluşun yüksek alemlerini, yükselişi ve ruhani hareketlilikleri temsil eder. Kılıç, bir arınma sembolüdür. Bu sembolik eylem, eterik (aydınlanmış) özgürlüğe giden bir yolu serbest bırakmak için fiziksel köleliği feda eder.   Ünlü yazar Lewis Howes’in de dediği gibi; “Tutku, bizi geri tutan korku duvarının içinden geçen aşkın kılıcıdır.” Kılıç sembolizmi koruma, doğruluk ve adaletle ilgilenir. Koruma, cesaret, kuvvet, aksiyon, birlik, adalet, liderlik ve doğru karar alma ifadelerini yansıtır.   Tyran’ın tasarladığı Melek Kılıçlı Kalkan Kolye Lacivert Minelimodeli güçlü karakteri, şövalyelik ruhunu, hakikati bilmeyi, doğru karar verip belirlemeyi ve aşkı simgeler. Psikanaliz kurucusu olan Avusturyalı Nörolog olan Sigmund Freud; “hayallerimizdeki kılıcın faali bir sembol olduğuna inanmamızı isterdi. Bunu şükredersek, bir geçerlilik görebiliriz. Görme, felsefi ve enerjik olarak kılıç, erkek organın ‘’ fallus ‘’ yanı sıra erkeklik ve tüm tezahürleri ile birçok benzerliği paylaşır” diyerek düşüncelerini belirtmiştir.  

Kanatlı Kılıç Kolye Rose

Tyran, erkek kolye modelleri ile “özgür ve cesur ol!” diyen bir tasarıma daha imza atmaktadır. Kılıç, dünyanın en eski ve en tanınmış sembollerinden biridir. Kılıçlar binlerce yıldır, neredeyse insan kadar uzun süredir var. Özellikle de kılıç kültürünün kültürel tarihte önemli bir rol oynadığı Asya kültürlerinde, bir çok alanda kullanılarak ilgi gösterilmiştir. Savaşçıların, şövalyelerin, ninjaların ve samurayların uzun zamandır sembolü olmuştur. Kanatlı Kılıç Kolyemodelinin farklı boyutlarda, şekillerde ve renklerde çeşitli tasarımları mevcut bulunmaktadır. Tasarım olanakları sonsuzdur. Ancak Tyran’ın benzersiz tasarımları her zaman ilgi odağı olarak dikkat çekmeyi başarmıştır. Kişiliğiniz için eşsiz, kusursuz bir tasarımı tercih etmek her zaman en doğrusu olacaktır. Genellikle kılıç sembolü başka semboller ile de kullanılmaktadır. Kılıç sembolüne kanat sembolü çok yakıştığından bir çok takıda, tişörtlerde ve dövmelerde görmek mümkün hale gelmiştir. Kanatlı Kılıç Kolyenin sembolü; Adalet, kuvvet, cesaret, onur, güç, bilgi ve özgürlük anlamlarını ifade eder.

Kılıç Kolye

Tyran’ın tasarlamış olduğu sade ve öz olan Kılıç Kolye modeli, adaleti sembolize etmektedir. Kanuni Sultan Süleyman’ın da dediği gibi; “Kılıcın yapamadığını adalet yapar.” Kılıç, edebiyat ve tarihin önemli rolü nedeniyle iktidarın bir simgesi haline gelmiştir. Çok sayıda kılıcın isimleri taşıyıcıdan daha popüler olduğu için bu sadece onunla birlikte tarihsel bir önemi taşıdığını kanıtlamaktadır. Tarihte önemli bir rol oynayan çok sayıda popüler kılıç vardır. Birçoğu savaşta ve hatta onlara sahip olan savaşçıların ölümü ile kullanılmıştır ve günümüzde de tarihte hatırlanmaya devam etmektedir. Bu tarihi kılıçlardan biri, Kerbela savaşında Husayn ibn Ali tarafından kullanılan Zülfikarın adı verilen Hz. Muhammed'in kılıcıdır. Tarihin bir başka ünlü kılıcı, 1603'te Tokugawa shogunate adlı diktatörlüğünün kılıcını, kılıç yapan Japon bir diktatör olan Hanjo Masamune'nin kılıcıdır. Son Mağribi İspanya'nın Kralı'nın elinde bulunan Boabdil kılıcı da tarihte bilinir hale geldi. Kılıç Kolye, başkalarına yansıttığı mesaja göre çoğu insanın kararını etkiler. Kılıç sembollerine eklenen anlamların bazıları; adalet, asillik, aksiyon, cesaret ve onur ifadeleridir.   Askeri bir amblem olarak da kullanılan kılıç, birçok insan neslinin savaşında savaşçıların silahı olarak kullanılmıştır. Saldırganlara, özgürlüklere, hayırsever güçlere ve onurlara karşı korumayı simgeler. Erkeklerin bu niteliklerinin hepsi, cesaret ve kahramanlık ile ilişkilidir. Bir Kılıç Kolye taşımanın, kendinizi kişisel etik kurallarına sadık kalan bir birey olarak tasvir ettiğine inanılır.   Dinde ya da dışında, tarihin çoğunda kılıçlar güç ve canlılık için her zaman oldukça bilinen ve kullanılan sembollerdi. Bazı temel çizgiler ayırt edilebilir; Kral gücü çizgisi, tüm insanlara hükmetme gücü ve vesilesiyle eşiniz bile kimi özel kılıcın hamiline bahşeder. Attila'nın kılıcı ve Kral Arthur'un kılıcı bunun için bir örnektir. İktidarın devamı çizgisi, kralın halkını savaşçı olarak korumaya, yargıcın adaleti güvence altına almasına ve genellikle bir tür rahip olarak doğru ibadet emrini görmesi gerekiyordu. Kılıcı, mirasın devredilmesinin bir sembolü olarak mirasçıya aktarıldı ve yeni krala bir kılıç vermek, taç giyme törenlerinin yaygın bir özelliğiydi. Siz de tüm erkek kolye çeşitlerimiz için bize ulaşabilirsiniz.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)