adscode
adscode

Erkek Sevgiliye Alınabilecek En Özel Sevgililer Günü Hediyeleri

Erkek arkadaşınıza hediye almaya karar mı verdiniz? Erkeklere özel sevgililer günü hediyesi sizin için bu listede.

Erkek Sevgiliye Alınabilecek En Özel Sevgililer Günü Hediyeleri
Türkiye'den Haberler

Erkek arkadaşınıza hediye almaya karar mı verdiniz? Erkeklere özel sevgililer günü hediyesi sizin için bu listede. 

 

 

Erkek sevgiliye hediye konusunda bayanlar her zaman az alternatiflerden yakınırlar. Aslında durum sanıldığından daha kolay! Öncelikle sevgilinizin ihtiyaçlarını gözetin, daha sonra ise romantiklik seviyesi zaten sevgilinizin yapısına göre şekil alacaktır. Kısacası alacağım hediye romantik mi veya absürd kaçar mı diye düşünmeyin. İşte erkek sevgiliye alınabilecek en özel sevgililer günü hediyesi 

 

 

Erkek Sevgiliye Sevgililer Günü Hediyeleri Listesi 

 

Erkek Sevgiliye Hediye Cüzdan 

 

 

 

 

 

İşte sevgilinizi özel hissettirecek özel bir cüzdan. Üzerinde motifler ve sevgilinizin ismi yazan cüzdan deriden üretilmiştir. Taba ve siyah renkleri bulunan cüzdan, toplam 21 bölmeden oluşmaktadır. Tüm kredi kartları ve kimlikler için uygun ölçüdedir. 

 

 

 

Kişiye Özel Sevgili Cüzdanı 

 


Üzerinde isimleriniz
in yanı sıra fotoğraflarınız ve istediğiniz özel bir tarihin bulunduğu bu sevgili cüzdanı, tıpkı bir evlilik cüzdanını andırıyor. Evlilik provası yaptığınız sevgilinizi şaşırtmak veya bu duruma hazırlamak istiyorsanız bu özel hediyeyi kaçırmayın. 

 

 

 

 

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Çakmak 




Fotoğraf baskılı çakmak en özel bir sevgililer günü hediyeleri arasında yer alıyor. Üzerine en sevdiğiniz fotoğrafınızı bastırabileceğiniz çakmak, her an sevgilinize sizi hatırlatacak. Özel tasarım çakmak 4.5x7.5 cm boyutlarında olup metalden üretilmiştir. 

 

İsme Özel Deri Hediye Seti 

 


İçerisinde kartvizitlik, kalem ve anahtarlık bulunan set ile sevgilinizi şaşırtmak ve sevindirmek tamamen sizin elinizde. Set ürünleri üzerinde yer alan isimler lazer işleme yöntemi ile yazılacak olup kesinlikle silinmez. 

 

 

 

 

Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati 

  

Her an her dakikanın keyfini aşkla çıkarmak kalpli masa saati ile mümkün... Üzerine istediğiniz fotoğrafınızı bastırabileceğiniz masa saati, FRP kaliteli plastik malzemeden imal edilmiş olup sublimasyon baskı tekniği ile hazırlanmaktadır.  

 

 

Kişiye Özel Fotoğraflı Kitap Ayracı 

 

Kitapsever sevgilinize kitap dışında da hediyeler alabilirsiniz. Hem fotoğrafınızı hem de baş harflerinizi bastırabileceğiniz kitap ayracı, metalden üretilmiş olup oldukça dayanıklıdır. Uzun yıllar kullanbilir olan ayracın üzerine bir adet fotoğraf iki adet harf basılabiliyor. 

 

 

Kişiye Özel D S Damat Gömlek 

 

 

Erkeklerin tarzını gömlekler ortaya çıkarır. Gömleğin yakasına, manşetine ve cebine istediğiniz harfleri yazdırabilirsiniz. S-M-L-XL olmak üzere 4 bedeni bulunan marka gömlek, oldukça kalitelidir. Beyaz, mavi ve siyah renklerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)