adscode
adscode

ESOGÜ BAHAR ŞENLİĞİ 2014 BAŞLADI

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen ve 12-16 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Bahar Şenliği 2014 başladı.

ESOGÜ BAHAR ŞENLİĞİ 2014 BAŞLADI
Üniversite

Bahar Şenliği’nde ilk olarak ESOGÜ Atatürk ve Gençlik Anıtı önünde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasını takiben şenlik yürüyüşü gerçekleştirildi. Atatürk ve Gençlik Anıtı ile Spor Salonu önündeki şenlik alanı arasında yapılan yürüyüşe; Üniversite Yönetimi, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.
         
 Şenlik alanında yapılan açılış töreninde konuşan ESOGÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Alparslan Saylar, Bahar Şenliği’nin yaklaşan finaller öncesi motivasyonlarını artırmanın yanı sıra bütün yılın yorgunluğunu atmalarına da yardımcı olacağını söyledi. Alparslan Saylar, son zamanlarda üniversiteyi karıştırmak isteyenlerin provokasyonlarda bulunduğunu belirterek öğrenci arkadaşlarından bu provokasyonlara gelmemelerini istedi. Alparslan Saylar, Bahar Şenliği’nin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek konuşmasını tamamladı. 
 
  ESOGÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Bahaddin Acat, kültürümüzde baharın yaşamın yeniden başlangıcı ve yeniden doğuş olarak kabul edildiğini belirtirken, öğrencilerin ve öğretim elemanlarının bir yılın yorgunluğunu Bahar Şenliği aracılığıyla atacağını ifade etti. Konsey Başkanı Alparslan Saylar’ın sözlerine atıf yaparak üniversitedeki huzur ortamının bundan sonra da devam edeceğine olan inancını dile getiren Prof. Dr. M. Bahaddin Acat, Bahar Şenliği’nin düzenlenmesine katkıda bulunan ve emek verenlere teşekkür etti.     

2014 Bahar Şenliği Fakülteler Arası Spor Müsabakaları kupa töreni ile devam eden şenlik açılış programı, ESOGÜ Halkbilim Araştırma ve Uygulama Merkezi sanatçıları tarafından sunulan Halk Oyunları, Arjantin Tango ve Latin Dansları gösterileri ve sonrasındaki şenlik pilavı ikramı ile sona erdi.





 
bu haberi arkadaşlarına göster
Paylaş Tweetle LinkedIn

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)