adscode
adscode

​Fenerbahçe Koleji

​Fenerbahçe Koleji hakkında bilgiler;

​Fenerbahçe Koleji
Özel Okullar

Kurucusu: Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından Aziz Yıldırım başkanlığında ve Turhan Şahin kuruculuğunda eğitime başladı.
Kuruluş yılı: 2003
Kampüs sayısı: İstanbul Ataşehir'de hizmet veriyor.
Öğrenci sayısı: 365
Eğitim dili: İngilizce
Yabancı dil olanakları: Yabancı dil eğitimi Anaokulundan Anadolu Lisesi’ne kadar tüm düzeylerde Cambridge Üniversitesi akreditasyonlarıyla yürütülmekte. 2013-2014 eğitim-öğretim yılıyla birlikte yabancı diller ders saatleri artırıldı ve ikinci yabancı dil olarak anaokulundan itibaren Almanca öğretimi verilmeye başlandı. Okul 2 yılda bir Cambridge Üniversitesi tarafından uygulanan Flyers-KET ve PET sınavlarına katılmakta.
Burs olanakları: Mart ayında yapılan Fenerbahçe Koleji Giriş Sınavı ile Ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine eğitim desteği sağlanmakta. Anadolu Lisesi Hazırlık sınıfları için ise TEOG sonuçlarına göre eğitim desteği sağlanıyor.
Yurtdışı ve yurtiçi üniversite başarı oranı: ÖSYM sonuçlarına göre her yıl yüzde 100 başarı gösteriyor.
Ücreti: Anaokulu 18.800 TL ile 14.200 TL aralığında; İlkokul ve Ortaokul 16.500 TL ile 17.500 TL; Anadolu Lisesi 19.000 TL. Ücretlere yemek, yabancı dil kitapları, KDV dahil.
 
Neden sizi seçsinler? Kurulduğu günden beri anaokulundan Anadolu lisesine kadar eğitimde yüksek kaliteye ulaşmak için bütüncül bir eğitim anlayışıyla hareket eden Fenerbahçe Koleji’nin temel hedeflerinden biri Ulu Önder Atatürk’ün sözleriyle “Ufku değil, ufkun ötesini de gören ve çağını doğru yorumlayan nesiller” yetiştirmektir. Fenerbahçe Koleji Türk Milleti’nin özündeki temel değerlere önem veren, küresel bakış açısına sahip, sağlam akademik temeller üzerine kurulmuş, öğrenci merkezli eğitimi çatısı altında birleştiren bir eğitim anlayışına sahip.
 
 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)