adscode
adscode

Galaxy S7 satışlarından beklenti büyük!

Galaxy S7 satışları için ilk tahminler gelmeye başladı. Firmanın Galaxy S7 satışları konusunda beklentisi büyük. Rakamlar dikkat çekici.

Galaxy S7 satışlarından beklenti büyük!
Bilim Teknoloji
2014 ve 2015 yıllarında akıllı telefon pazarından beklediğini bulamayan Samsung şimdi Galaxy S7 için kolları sıvamış durumda. Firma Galaxy S7 ailesini duyurmaya hazırlanıyor. Ancak bu sefer beklentiler büyük.

Galaxy S7 satışları için beklenti büyük!

Samsung Galaxy S7 ailesi, yan versiyonlar ile birlikte toplamda 3-4 modelden oluşacak. Modellerin isimlendirmeleri konusunda şimdilik bir belirsizlik hakim olsa da Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modellerine kesin gözüyle bakılıyor. Cihazlar, 2016 yılının ilk çeyreğinde duyurulacak ve satışa çıkacak. Ancak bu sefer satış rakamları konusunda beklenti büyük.

Güney Kore’den gelen bilgilere göre Samsung, ilk partide toplamda 5 milyon Galaxy S7 satmayı bekliyor. Açıklanan bu 5 milyonlu satış rakamı cihazın satışa çıktığı ilk ayı kapsıyor. Dolayısıyla telefonun, pazara hızlı bir giriş yapacağı düşünülüyor.

Şimdilik Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S7 Plus ve Galaxy S7 Edge Plus modellerinin geleceği biliniyor. Her model farklı ekran boyutu ve nispeten ufak farklılıklar içerecek. Buradaki en önemli etken fiyat ve sunulan teknik özellikler olacak. Cihazın, başarılı satış rakamları elde edebilmesi için cazip özelliklere sahip olması gerekiyor. Basınca duyarlı dokunmatik ekran, retina tarama ve yüksek performans yeni Galaxy S7 ailesinde beklenilen dikkat çekici özellikler arasında. Eğer söylentileri destekleyen bir model duyurulursa, 2016 yılı Samsung için oldukça iyi geçebilir.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)