adscode
adscode

Geleceğin Doktorları Maltepe Üniversitesi'nde Buluşuyor

"İnsani Yardım" Temalı 5. Türk Tıp Öğrencileri Sempozyumu Maltepe Üniversitesinde Gerçekleşecek!

Geleceğin Doktorları Maltepe Üniversitesi'nde Buluşuyor
Üniversite
Türk Tıp Öğrencileri Birliği (TürkMSIC) beşinci sempozyumu 6-7 Şubat 2016 tarihlerinde Maltepe Üniversitesinin ev sahipliğinde ve işbirliğinde gerçekleştirecek.

6-7 Şubat günlerinde Türk Tıp Öğrencileri Birliği üyesi 69 tıp fakültesinden yüzlerce tıp öğrencisi, "İnsani Yardım" teması etrafında buluşacak. Gerçekleşecek sempozyum sonrasında tıp öğrencilerinin görüşleri bir bildiri haline getirilecek. Sağlık Bakanlığı, Türk Tabipleri Birliği, ilgili kurum ve kuruluşların konuşmacıları ile katılımcılar doğrudan bilgilenme ve soru sorma imkânı bulurken, kendi görüşlerini de yansıtma fırsatı bulacaklar.

2015 yılı içerisinde belirli alanlarda Tıp Öğrencileri tarafından en iyi olmaya layık görülmüş yazar, sanatçı, akademisyen gibi ünlülerin de katılacağı ve ödüllendirileceği sempozyum, geçen yılda da olduğu gibi tam anlamıyla dolu dolu geçecek.

Türk Tıp Öğrencileri Birliğinin her yıl düzenlediği Tıp Öğrencileri Sempozyumu, Türkiye’deki tüm tıp fakültelerinden tıp öğrencilerini bir araya getirerek, onlar için güncel sağlık sorunları konusunda bilgilenmeye ve çözümler üretmeye yönelik ortam yaratan; bilimsel çalışmaların ve projelerin paylaşımıyla öğrencilerin bakış açılarını zenginleştiren bir bağlam oluşturmakta.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)