adscode
adscode

Gionee’den yeni model Phablet: Gionee S Plus!

Çin’in Samsung’u diyebileceğimiz Gionee’nin yeni model Phablet telefonu görücüye çıktı. Konuyla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Gionee’den yeni model Phablet: Gionee S Plus!
Bilim Teknoloji
Gionee'’nin yeni model Phablet: “Tablet ile Telefon arasında anlamına geliyor” modelinin ismi ise S Plus. Şimdi telefonun özelliklerine geçelim.

Gionee S Plus şu özelliklere sahip: 64 Bit destekli 1.3 GHz hızında çalışan 8 Çekirdekli İşlemciye sahip MediaTek MT6753 yongasetine, Mali-T720 Grafik İşlemcisi de MediaTek MT6753 yongasetine güç katıyor.

3 GB Ana Bellek, 5.5 inçlik SAMOLED: “Yani Super Amoled” Ekran Paneline, ekranın çözünürlüğü ise Yarı HD: “1280×720”.

Ekranda ayrıca Corning’in Gorilla Glass 3 Camı kullanılmış. 16 GB dâhili depolama alanına sahip olan telefonun depolama alanını micro SD kart girişi ile arttırabilirsiniz.

Depolama alanı olarak ise son sınır: 64 GB. Telefonun arkasında LED flaşa sahip 13 megapiksellik bir Kamera yer alıyor, Ön Kamera ise 5 megapiksel ve Selfie’ler için ideal.

3150 mAh bataryaya sahip olan telefon İşletim Sistemi olarak Android Lollipop 5.1.1 ve Ara yüz olarak da Amigo 3.1 UI’yi kullanıyor.

4G LTE ve Çift-SIM Kart Girişi ile USB Type C portu, FM Radio ve 3.5mm Kulaklık Girişi de telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Telefon Hindistan’dan satışa sunuldu, gelecek aylarda Küresel Pazarda da satışa çıkacak. Gionee S Plus’un satış fiyatı ise 260 Dolar yaklaşık olarak 735 TL.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)