adscode
adscode

Google’dan hayatı kolaylaştıran router

Ağ donanımları alanına giren Google, OnHub’ı duyurdu.

Google’dan hayatı kolaylaştıran router
Bilim Teknoloji

Dün OnHub adını verdiği kablosuz ağ genişleticisini duyuran Google, ağ donanımları alanına giriyor. Kullanıcılara daha iyi internet sağlamak için ABD’de bazı eyaletlerde gigabit hızında internet erişimi sağlayan bir servis de yürüten arama motoru devi, ev kullanıcılarının dijital servislerine ulaşımını OnHub ile kolaylaştırıyor.

Google, OnHub’ı kolay kurulabilir ve üstün güvenlik özelliklerine sahip olarak pazarlıyor. OnHub, ona eşlik eden mobil uygulama Google On ile yönetilebilir bir şekilde tasarlandı. Google On, hem Android hem de Apple telefonlarda kullanılabiliyor. Silindir şeklindeki OnHub içerisinde 13 anten barındırıyor. Antenlerin 12 tanesi sinyal için kullanılırken 1 tanesi sinyal yoğunluğu kontrolünü sağlıyor.

Silindir şeklinde tasarlanan OnHub, yarattıkları görüntü kirliliği nedeniyle çoğunlukla masa altları gibi göz ile görünmeyen yerlerde bulunan Wi-Fi yönlendiricilerine oranla daha estetik bir duruş sunuyor. Bu avantajıyla daha görünür noktalara yerleştirilebilen yönlendirici doğal olarak daha iyi çekim gücü vaat ediyor.

Ön siparişleri Google Online Store, Amazon.com ve Walmart.com’da dün başlayan OnHub, ABD’de 199 dolara satılıyor. Ürünün ABD ve Kanada’daki tüketicilerle Ağustos ayı sonunda buluşması bekleniyor.

Kaynak: AnandTech


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)