adscode
adscode

İl İl Bugün Hava Nasıl Olacak?

20 Ocak 2015 tarihli hava durumu şöyle;

İl İl Bugün Hava Nasıl Olacak?
Türkiye'den Haberler
Yapılan son değerlendirmelere göre; sabah saatlerinde Çanakkale'nin güney, Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinin, öğle saatlerinde Kırklareli ve Edirne çevrelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
 
HAVA SICAKLIĞI :Kuzey, iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
 
RÜZGAR :Genellikle güney, güneydoğu kesimler ile zamanla Akdeniz kıyılarında kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege ile Çanakkale çevrelerinde yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.
 
UYARILAR
 
KUVVETLİ BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI:
Sabah ve gece saatlerinde İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda kuvvetli olmak üzere, iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.
 
PUS VE SİS UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar, vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.
 
İLLERİMİZDE BEKLENEN SICAKLIK DEĞERLERİ ŞÖYLE;

 
BURSA 11
EDİRNE 16
İSTANBUL 13
SAKARYA 15
 
A.KARAHİSAR 7
İZMİR 16
KÜTAHYA 6
MUĞLA 13
 
ADANA 17
ANTALYA 16
ISPARTA 10
MERSİN 15
 
ANKARA 8
ESKİŞEHİR 4
KONYA 7
YOZGAT 8
 
BARTIN 15
BOLU 7
DÜZCE 9
ZONGULDAK 15
 
BAYBURT -4
SAMSUN 15
TOKAT 7
TRABZON 13
 
ERZİNCAN -2
ERZURUM -3
MALATYA 4
MUŞ -3
 
DİYARBAKIR 10
GAZİANTEP 13
KİLİS 15
ŞANLIURFA 15

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)