adscode
adscode

iPad Pro'dan İlk Görüntüler

​Apple'ın iPhone kadar sevilen, hatta piyasada tablet olarak daha çok tercih edilen ürünü iPad serisi de son zamanlarda iPad Air ve iPad Mini olarak hem normal kullanımı hem de küçük olmasını isteyenler…

 iPad Pro'dan İlk Görüntüler
Bilim Teknoloji
Apple'ın iPhone kadar sevilen, hatta piyasada tablet olarak daha çok tercih edilen ürünü iPad serisi de son zamanlarda iPad Air ve iPad Mini olarak hem normal kullanımı hem de küçük olmasını isteyenler için iki alternatif sunarak devam ediyordu.

Sanırım iPad Air'ın da küçük geldiği kullanıcılar olacak ki daha büyük ekranlı ve daha güçlü bir iPad üretilmeye karar verilmiş. Apple'ın iWatch'tan sonra en çok merak edilen cihazı olan iPad Pro, 12.9" ekran büyüklüğü ve spekülasyonlara göre OS X işletim sistemiyle çalışacak. Eğer OS X işletim sistemiyle çalışacak olursa bir nevi MacPad olarak karşımıza çıkacak ve bu tablet de birçok kullanıcı için daha iyi olacaktır.


Bu konuştuğumuz tarafı hakkında herhangi bir kesinlik yok malesef, sadece söylentilerle geçiyor her zamanki gibi. Fakat Weibo'da ortaya çıkan görsel, iPad Pro sızıntısı olarak kabul ediliyor.

Görüntülerden de anlaşılacağı üzere daha büyük olmasından ve ortasındaki Apple logosundan dolayı iPad Pro'nun olduğu düşünülen kalıp ne kadar büyük olabileceği ve tutuş açısından ufak da olsa bir fikir uyandırıyor. Daha 2015 başında olduğumuz için de yeni tablete ait dummy denilen test modellerinden biri olabileceği ihtimali ağır basıyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)