adscode
adscode

iPhone 6'nın bilinmeyen yüzü

​Apple iPhone 6 için geri sayım devam ederken, piyasada olmayan iPhone 6 ile alakalı sızıntılar internet ortamında paylaşılmaya devam ediyor.

iPhone 6'nın bilinmeyen yüzü
Bilim Teknoloji
Dünya üzerinde Apple firması tarafından çıkartılan her iPhone markası büyük beklentilerle kullanıcılar tarafından merakla beklenirken, henüz piyasada dahi olmayan iPhone 6 için sızıntılar artarak devam ediyor. En son gündeme internet üzerinden sızdırılan iPhone 6 ile alakalı en yeni iPhone 6 haberi ve iPhone 6 ile alakalı ayrıntılar.

iPhone 6 ile alakalı olarak metal çerçevesi ve boş modellerinin hemen peşinden bu sefer arka aydınlatma ışığı da internet ortamında sızdırıldı.

Arka ışığın telefonun en alaka çeken parçası olduğunu söylemek zor, ancak şimdiye kadarki iPhone 6 sızıntılarında bu bileşeni görmemiştik. Bir Weibo kullanıcısı tarafından yayınlanan resim, bir sonraki iPhone ile ilgili çok şey söylemiyor. Yalnızca bileşenin şeklinden yeni iPhone'un, önceden de öne sürüldüğü gibi 4.7 inç boyutunda olacağını anlamak olası.

Sızıntıda daha büyük, 5.5 inç'lik arka ışıklar görünmediğinden, daha büyük bir iPhone 6'nın gerçek olup olmadığı gizemini savunuyor. 4.7 inç'lik model, evvelki raporlara göre 1704x960 çözünürlük ve daha kuvvetli, Apple A8 işlemciyle gelecek.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)