adscode
adscode

Kına Gecesi Organizasyonu

Ne denir bilirsiniz; ‘Hepimizin neşesi kına gecesi… Evlenmenin arifesinde olan kızlarımız için kına gecesi çok önemli bir etkinliktir.

Kına Gecesi Organizasyonu
Türkiye'den Haberler
Ne denir bilirsiniz; ‘Hepimizin neşesi kına gecesi… Evlenmenin arifesinde olan kızlarımız için kına gecesi çok önemli bir etkinliktir. Yuvadan uçacak olan kızımız ortaya alınarak gelenek sebeplerince başına kırmızı bir tül örtülür. Etrafında da yuvarlak bir çember oluşturularak gelin olacak kızımız ağlatılana kadar uğraştırılır. Fakat artık günümüz organizasyonları ile bu klişeleşmiş kına gecesini geride bırakıyoruz. Nasıl mı? İşte yeni nesil kına gecesi organizasyonları…

Yeni Nesil Kına Gecesi Organizasyonu

Makalemizin başında da bahsettiğimiz gibi artık klişeleşmiş kına geceleri geride kaldı. Yerine yepyeni kına gecesi organizasyonu geldi.

Kına organizasyonları için gelin adayının hayal ettiği her ayrıntıyı kapsayacak özellikler bulunuyor. Kıyafetler, süsler, dans şovları, Hint kınası, oryantal, bindallı, taht ve aklınıza gelebilecek daha birçok şey profesyonel ekiplerce sağlanmaktadır. Eski dönemlerin aksine daha eğlenceli geçen bu yeni dönem organizasyonları oldukça eğlenceli geçmektedir.

Kına Gecesi Organizasyon Ekibi

Gelin adayını adeta bir sultan gibi hissettirecek olan tüm detaylar kına ekibi tarafından sağlanmaktadır. Aynı kıyafetleri giyen ekip gelin adayının yanından ayrılmamaktadır. İçerisinde her ayrıntının düşünüldüğü ve her ayrıntının da gelin adayının istediği gibi olması da cabası…  Dilerseniz biraz organizasyonun temel unsurlarından bahsedelim.

Kına Gecesi Organizasyon Özellikleri

Öncelikle kına gecesi organizasyonu ekibi ile gelin adayı her ayrıntıyı konuşmaktadır. Öncelikle konsept belirlenir. Bu konsepte göre giyilecek kıyafetler ve ekibin kıyafetleri belirlenir. Daha sonra mekân, müzikler, yemekler, kına anı, danslar, misafir karşılama ekibi, Hin kınası varsa Hint kınasını yapacak kişi, oturma düzeni, gelin adayının koltuğu, ekibin oturacağı alan, kına mumları, misafirlere verilecek ikramlar, kıyafetin üzerine seçilecek bindallı gibi birçok özellik belirlenmektedir. Bununla beraber organizasyon firması tarafından video kaydı ve fotoğraf çekimi için görevlendirilecek kişiler de belirlenmektedir.
Tüm bu organizasyon gelin ile birlikte belirlenmektedir. Ayrıca kına organizasyonları için hazır paketler de bulunmaktadır. Yani gelin adayı herhangi bir paketi seçerek kına gecesi organizasyonunu belirleyebilmektedir. Bununla birlikte bütçeyi ayrı ayrı belirleme yerine anında kesinleştirmek de mümkündür.

  www.asriruya.com

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)