adscode
adscode

Mobilya Üreticileri Yeni Tasarımcılar Arıyor

7 yıl boyunca keşfettiği yetenekleri Türkiye mobilya üreticilerine kazandıran Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması’nın 8.’si için başvurular başladı.

Mobilya Üreticileri Yeni Tasarımcılar Arıyor
Türkiye'den Haberler
Profesyonel, akademisyen ve lisans öğrencilerinin yanı sıra ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin de katılabildiği yarışmada, ev, ofis ve mutfak-banyo kategorilerinin yanı sıra akıllı mobilyaları da konu alan tasarımlar yer alacak. Geçtiğimiz yıl 1.153 yarışmacının katıldığı yarışmada bu yıl 27 yeni yetenek keşfedilecek.

Toplam ödülün 96 bin 750 TL olarak belirlendiği yarışmada her kategoriden birinci olanlara 10 bin TL’lik para ödülü verilecek. Kazanan isimler, üretici firmaların çatısı altında istihdam edilme olanağının yanı sıra İtalya Domus Akademi, ABD-CCS Collegeve, İtalya NABA gibi kuruluşlarda eğitim alma şansı da elde edecekler.

Ekonomi Bakanlığı’nın koordinatörlüğü, Türkiye İhracatçılar Meclisi işbirliği, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri’nin organizatörlüğü ve İstanbul, Ege, Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nin katkısıyla düzenlenen yarışmada dereceye girenler ödüllerini 10 Nisan 2015’te Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin de katılacağı törende alacaklar. Projeler için son teslim tarihinin 10 Şubat 2015.
 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)