adscode
adscode

Nabi Avcı'dan Öğretmenler Günü için Tebrik Mesajı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Tebrik Mesajı Metni:

Nabi Avcı'dan Öğretmenler Günü için Tebrik Mesajı
Eğitim


Sevgili Öğretmenlerim,

Bildiğiniz gibi Atatürk'ün 24 Kasım 1928 yılında Başöğretmen sıfatını alması vesilesi ile 24 Kasım gününü her yıl "Öğretmenler Günü" olarak kutluyoruz.
Ben de bütün öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü gönülden kutluyorum.

Öğretmenlik bir ömür boyu sürer ama görünüşte emekli olmuş öğretmenlerimize de sağlık ve mutluluk içersinde nice yıllar diliyorum. Aramızdan ayrılmış olan bütün öğretmenlerimizi rahmetle ve şükranla anıyorum.

Öğretmenlerimizin ülkemizin dört bir yanında nasıl fedakarca görev yaptıklarını görüyoruz, biliyoruz.

Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın eğitimi uğruna verdikleri emekleri büyük bir taktir ve şükranla karşılıyoruz.

Sevgili öğretmenlerim, sizlerin de yakinen müşahede ettiğiniz gibi şu son yıllarda eğitim konusunda yüzümüzü güldüren, milletçe hepimizi gururlandıran çok önemli gelişmeler kaydettik. Ama eğitim alanında elde edilen hiçbir gelişmeyi hiçbir başarıyı yeterli göremeyiz.

Bu yüzden öğretmenlerimize ve öğrencilerimize durmadan, yorulmadan çok daha iyi imkanlar sağlamanın gayreti içerisinde olacağız.

"Öğretmenlerimize Sevgilerle" projesinin öğretmenlerimizin gönüllerimizdeki büyük değeri göstermede küçük ama çok anlamlı bir adım olduğunu düşünüyor her türlü takdiri hak eden fedakar öğretmenlerimize saygılarımı sunuyorum.

Bu vesile ile tekrar 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü kutluyor, gözlerinizden öpüyorum.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)