adscode
adscode

Sınav Psikoloğundan Tercih Tüyoları

LYS’nin sona ermesiyle üniversite tercihleri için geri sayım başladı. Sınav sonucuna göre tercih yapmaya hak kazanan öğrenciler 7-17 Temmuz tarihleri arasında hayatlarının kararını verecekler.

Sınav Psikoloğundan Tercih Tüyoları
Etkinlikler

“Hala kararsızlık yaşayan adaylar aldıkları puanlar bir yana seçim yaptıkları üniversite ve bölümlerin kendi yetenekleri,  istekleri ile ne kadar örtüştüğüne dikkat etmeli” diyen Üsküdar Üniversitesi Eğitim Danışmanı Uzman Psikolog Orhan Gümüşel, 8-9 Temmuz tarihlerinde saat 11:00’de hayatlarının tercihini yapacak üniversite adaylarına “Değişen ihtiyaçlar, yenilenen meslekler” başlıklı seminer verecek. 

Sınav kazandıran psikolog olarak da tanınan Gümüşel, üniversite adayı öğrencilerin tercih sürecine rehberlik edecek. Adaylar ücretsiz olarak seminerlere katılabilecek.

Davranış Bilimleri ve Sağlık alanında Türkiye’nin ilk ve tek tematik üniversitesi olan ve “İnsanı anlamaya bir adım daha” diyerek tercih döneminde üniversite adaylarına yol göstermeyi hedefleyen Üsküdar Üniversitesi, “Tercih Günleri”nde düzenlediği ücretsiz seminerlerle üniversite tercihleri özelinde öğrencilere hayat tercihleri konusunda da destek olacak. Üsküdar Üniversitesi’nde 8-9 Temmuz 2014, tarihlerinde saat 11:00’de düzenlenecek seminerlerde sınav kazandıran psikolog olarak da bilinen Eğitim Danışmanı Orhan Gümüşel “Değişen ihtiyaçlar, yenilenen meslekler” konulu seminer verecek.

“Değişen İhtiyaçlar, Yenilenen Meslekler”

Geleceği yönetmek mümkün mü? Değişen ihtiyaçlar ve yenilenen meslekler neler? Genetik bilim nereye gidiyor? İnsanı anlamak mümkün mü? Eğitimde teknoloji kullanımının önemi ne? Bilimsel bir üniversite nasıl olmalı? Bu ve benzeri birçok sorunun yanıtı fuarın üçüncü günü Üsküdar Üniversitesi Eğitim Danışmanı Psikolog Orhan Gümüşel tarafından “Değişen ihtiyaçlar yenilenen meslekler” başlığı altında bir sunumla katılımcılara aktarılacak.  Ziyaretçilerin ücretsiz olarak katılabileceği seminer 8-9 Temmuz Salı ve Çarşamba saat 11.00’de Üsküdar Üniversitesi Altunizade Yerleşkesi Altunizade Mh. Haluk Türksoy Sk. No:14’de yapılacak.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)