adscode
adscode

Sınav Sırasında Tavan Çöktü

Erzincan İMKB Nevzat Ayaz Fen Lisesi’nin bir sınıfının tavanı aniden çöktü. O sırada sınav olan öğrencilerden 4 ‘ü hafif şekilde yaralandı.

Sınav Sırasında Tavan Çöktü
Okullardan Haberler
Ayakta tedavi edilen öğrenciler taburcu olurken, Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, sıvanın neden düştüğü yönünde Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri tarafından çalışma başlatıldığını belirterek “ Tesellimiz öğrencilerimizde ciddi bir yaralanma olmamasıdır” dedi.

Olay bugün saat 09.10 sıralarında Kamu Lojmanları’nda bulunan 385 öğrencinin eğitim gördüğü 12 derslikli İMKB Nevzat Ayaz Fen Lisesi 10-C sınıfında meydana geldi. Öğrenciler sınav olurken,  arka tavandan 3.5 metrelik bir alandan kopan sıva aniden öğrencilerin üstüne düştü.

16 yaşındaki Hurşit Tutar, Elif Feyza Sert, 17 yaşındaki Rüveyda Aslan ile 14 yaşındaki Feyzanur Yılmaz düşen sıva nedeni ile hafif şekilde yaralandı. Öğrenciler tedbir amaçlı Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülürken,  ayakta tedavilerinin ardından taburcu edildi. Öğrencileri hastanede ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün,  olayın sınav esnasında yaşandığını belirterek “Arka sıraların üzerinde bulunan yaklaşık 3.5 metre alanda ki sıvanın düşmesi sonucu öğrencilerimiz kısa süreli panik yaşamıştır. Sıvanın arka sırada oturan dört öğrencimizin üzerine düşmesi sonucu ,  öğrencileri tedbir amaçlı hastaneye getirdik. Şu anda öğrencilerimizde ciddi bir hayati tehlike durumu çok şükür yok.

Okulda inceleme yaptığımızda üst katlarda veya herhangi bir ıslak zeminden dolayı mı oldu diye baktık. Ancak öyle bir durum yok. Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nden teknik elemanlar inceleme yapacak. Olayın nedeni araştırıldıktan sonra okulun diğer bütün sınıflarında  tehlike arz eden bir durum mu var mı diye çalışamalar devam ediyor. Tesellimiz sıkıntı verici bir durumun olmaması. “ dedi. Aziz Gün,  okulun 10 yıl önce yapıldığını belirterek okulun eğitime açılmadan dış cephede mantolama yapıldığını,  olayın bu tadilattan kaynaklanan bir durum nedeni ile olmadığını sözlerine ekledi.DHA

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)