adscode
adscode

TEV Soma Umut Fonu’na Bir Destek De Huhtamaki’den!

Kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin aydınlık yarınları için eğitime destek veren Türk Eğitim Vakfı (TEV)’nın Soma’da meydana gelen kaza sonrasında yaraların sarılmasına yardımcı olmak amacıyla oluşturduğu…

TEV Soma Umut Fonu’na Bir Destek De Huhtamaki’den!
Vakıf ve Dernekler
 Fona son olarak bir destek de Huhtamaki Türkiye çalışanlarından geldi.

Soma’da meydana gelen maden kazasında vefat eden veya çalışamayacak durumda olan vatandaşlarımızın ilk, orta, lise ve yüksek öğrenim görmekte olan çocuklarına burs vermek amacıyla oluşturulan Türk Eğitim Vakfı Soma Burs Fonu desteklerle büyümeye devam ediyor. TEV Soma Burs Fonu’na bir destek de tek kullanımlık ambalaj endüstrisinin lider şirketlerinden Huhtamaki’nin Türkiye’deki Fabrikasından geldi. Huhtamaki Türkiye üretim tesislerinin en öncelikli değeri iş sağlığı ve güvenliği.   “36 aydır sıfır iş kazası” ile çalışan Huhtamaki Turkiye, dünya genelindeki bu ödüle layık görüldü. Huhtamaki “İş Sağlığı ve Güvenliği” ödülünün bedelini Türk Eğitim Vakfı Soma Burs Fonu’na bağışladı.

TEV Genel Müdürü Yıldız Günay, “Türk Eğitim Vakfı Soma Burs Fonu ile Soma’da meydana gelen maden kazasının açtığı yaraların bir nebze olsun sarılmasına yardımcı olmak amacıyla elimizden gelen desteği vermeye devam ediyoruz” dedi. Huhtamaki Foodservice Avrupa-Asya-Okyanusya İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Eric Le Lay ise “Soma’daki çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunma fikri bizim için büyük anlam taşıyor. Onların geleceğe güvenle bakmalarını sağlayacak her adımı çok önemsiyoruz ve bu anlamda Türk Eğitim Vakfı Soma Burs Fonu’na destek olmak istedik. Fona yapılan desteklerin büyümesini diliyoruz” dedi.
 

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)