adscode
adscode

Tıkanan Lavabo Nasıl Açılır?

Lavaboların tıkanması demek günlük ihtiyaçlarımızı karşılayamamamız evimizin çöplüğe dönmesi bulaşıcı virüslü hastalıklar ve evimizi su basması demektir.

Tıkanan Lavabo Nasıl Açılır?
Türkiye'den Haberler
Lavaboların tıkanması demek günlük ihtiyaçlarımızı karşılayamamamız evimizin çöplüğe dönmesi bulaşıcı virüslü hastalıklar ve evimizi su basması demektir.
 
İstanbul lavabo tıkanıklığı açma işlemi gerçekten de ayrı bir titizlik ve beceri gerektiren en önemli işlemlerden biridir. Yanlış yapılacak olan müdahalenin sorunu çözmekten çok sorun çıkaracağı suyu tamamen geri vereceği ihtimalini göz önüne alırsak neden bu işin dikkat ve titizlik gerektiren bir iş olduğunu söylediğimizi anlayabilirsiniz. Lavabo tıkanıklığı açma işlemine geçmeden önce sorunun temeline inmek gelecekte oluşacak hataları düzeltmek ya da hiç yapmamak adına sizlere katkı sağlayacaktır. Ne yazıktır ki bu problem insanın kendi eliyle işlediği umursamadığı ve önlem almadığı bir iştir. Nasıl olsa lavabo filtresi var oradan cisim geçmez diyerek sorumluluktan kaçmamız bizlere istemediğimiz ağır faturalar kesebilmektedir.
 

 
Lavaboların tıkanması demek günlük ihtiyaçlarımızı karşılayamamamız evimizin çöplüğe dönmesi bulaşıcı virüslü hastalıklar ve evimizi su basması demektir. Aynı şeyler eğer işyerimizde olursa bu hem müşteri hem maddi hem de saygınlık kaybı anlamına gelir ki özellikle saygınlık kavramının kaybolması telafisi mümkün olmayan bir durumdur. Lavabo tıkanıklığı açma işlemini eski formüller ile yapan bir ustayı çağırarak da yapmak isteyebilirsiniz. Fakat gelen ustanın da yapacağı iş önce tıkanıklık açıcı pompa kullanmak olacak işe yaramadığını görünce kimyasal çözücü dökecek o da işe yaramayınca sizlere duymak istemediğiniz o sözler olan duvarları ve tesisatı tamamen sökmem gerekecek diyecek. Lavabo tıkanıklığı açma işlemi için neden tesisatınız sökülsün neden planda olmayan masraflar karşınıza çıksın ve neden siz günlerce bu işler için işinizden gücünüzden olun?
 
Biz sizin yerinize bu sorulara cevap verdik ve kurumsal firmamız gerekli teknolojiyi yurtdışından ithal edip gerekli olan teknolojiyi kullanabilecek yetenekli ekipleri de kendi içinde oluşturmuştur. Lavabo tıkanıklığı açma işlemi için artık acaba boruya yanlışlıkla vurulup çatlatırlar mı mobilyam zarar görür mü iş ne zaman biter gibi bunaltıcı şeyleri düşünmenize gerek yok. Lavabo tıkanıklığı açma işlemine robot kameramızı tıkalı olan boruya göndererek başlıyor ve gelen görüntüleri inceleyen işin ehli ekiplerimiz ile sorunun kaynağını saptıyoruz. Lavabo tıkanıklığı açma işlemi için üretilen tıkanıklık açıcı robotumuz ile tıkalı bölgeye basınçlı su uygulayarak sorununuzu sorun olmaktan çıkarıyoruz.
 
Firma sitesi kaynak: http://www.tufantesisat.com.tr/istanbul-lavabo-tikanikligi-acma/

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)