adscode
adscode

YGS başvuruları 6 Ocak'ta başlıyor

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), Yükseköğretime Geçiş Sınavına (2016 YGS) girecek adaylar için hazırladığı kamu spotunda başvuruların 6-20 Ocak 2016 tarihleri arasında yapılacağını…

YGS başvuruları 6 Ocak'ta başlıyor
Sınavlar
ÖSYM Başkanlığı, 2016 YGS'ye girecek adaylar için bilgilendirme amacıyla hazırlanmış olan Kamu Spotunu yayınladı.

Eğitim Yazarı Abbas Güçlü’nün sunumuyla adaylara YGS için başvurularını 6-20 Ocak tarihleri arasında yapabilecekleri kaydedildi.

Kamu Spotunda ÖSYM başvuru merkezleri ve sınav koordinatörlüklerine başvuru yapılabileceği ve başvuru alınacak kişisel şifre ile osym.gov.tr adresinden işlemlerin takip edileceği de ifade edildi.




2016 yılında YGS sınavına girecek adaylar 6- 20 ocak tarihlerinde ÖSYM Başvuru Merkezlerinden ya da sınav koordinatörlüklerinden  sınav için başvuru yapabileceklerdir.

Başvuruda alınan kişisel şifrelerle www.osym.gov.tr adresinden işlemlerinizi takip edebileceklerdir. Adayların başvuru ücretini anlaşmalı bankalara ya da internet sayfasındaki ödemeler sekmesinden zamanında yatırmaları gerekmektedir. ÖSYM,konuyla ilgili adayları bilgilendirmek amacıyla bir kamu spotu yayınlamıştır.

2016- YGS: Kamu Spotu Yükseköğretime Geçiş Sınavına (2016 YGS) girecek adaylar için bilgilendirme amacıyla hazırlanmış olan Kamu Spotuna aşağıdaki bağlantıdan erişilebilir. Sınava girecek adaylara başarılar dileriz.  

ÖSYM  BAŞKANLIĞI

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)