adscode
adscode

Android 6.0.1’in müjdesi: Yeni Emoji paketi!

eçtiğimiz haftalarda iOS platformuna gelen yeni Emoji paketi oldukça sevilmiş ve kullanıcılar Android cephesinde baskı kurmaya başlamıştı.

Android 6.0.1’in müjdesi: Yeni Emoji paketi!
Bilim Teknoloji
GMesajlaşma uygulamaları içerisinde Emoji kullanmak artık herkesin vazgeçilmezi. Yazışmalara ayrı bir hava katan Emoji’ler dünyanın ortak kültürü gibi bir olgu haline geldi. Geçtiğimiz ay iOS 9.1 sürümü ile birlikte gelen yeni Emoji paketi mobil tarafta büyük yankı uyandırmıştı. Yenilenen Emoji paketinin içerisinde 150’den fazla yeni ifade bulunuyordu. Ancak bu yeni ifadeleri Android’li bir cihaza göndermek mümkün olmuyordu.

Şimdi Android cephesinde daha büyük bir Emoji paketi güncellemesi görüldü. Söz konusu güncelleme Android 6.0.1 Marshmallow sürümü ile birlikte gelecek. Bu güncelleme ile iOS 9.1’e gelen Emoji karakterinden daha fazlasını göreceğiniz. Tabii bu Emoji güncellemesinden ilk faydalanacak olan taraf Nexus cephesi olarak. Daha sonra üreticiler kendi cihazları için ilgili güncellemeleri dağıtmak zorunda. Emoji paketi şu an Nexus cihazlarda aktif olarak kullanılabiliyor, diğer kullanıcıların faydalanması için kısa bir süre beklemeleri gerekiyor. Bu bekleyişin en geç Ocak 2016’da sonlanacağını söyleyelim. Eğer yeni Emoji’ler konusunda meraklıysanız biraz daha sabretmeniz gerek.

Aşağıdaki ekran görüntüsünde Android 6.0 ve Android 6.0.1 ile karşılaştırmalı olarak yeni Emoji paketinden bir kesiti görebilirsiniz.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)