adscode
adscode

Bill Bowler İzmir Üniversitesi’ne Konuk Oldu

Yabancı dil eğitiminde yaygın olarak kullanılan Oxford University Press yayınlarının yazarlarından, yabancı dil öğretmenlerinin öğretmeni olarak tanınan Bill Bowler İzmir Üniversitesi’ne konuk oldu.

Bill Bowler İzmir Üniversitesi’ne Konuk Oldu
Üniversite

 

 

Öğrencilerinin eğitimlerini yabancı dilde sürdürmeleri kadar mezuniyetleri sonrası kariyerlerini geliştirmelerine olanak sunacak kadar yabancı dil eğitimine büyük önem veren İzmir Üniversitesi, İngilizce öğretmenlerinin öğretmeni olarak tanınan deneyimli eğitmen Bill Bowler’i ağırladı. Bugüne kadar öğretmen ve öğretmenlerin öğretmeni olarak pek çok ülkede ders veren Bowler, Yabancı Diller Yüksekokulu mensupları ve akademisyenlerine İngilizce okuma kitaplarının derslerde kullanımıyla ilgili bilgi verdi. 2011-2012 Akademik Yılı’nda uygulamayı başladıkları beceri dersleri ağırlıklı İngilizce Hazırlık eğitiminde okuma becerisinin geliştirilmesinde özellikle önem taşıyan İngilizce okuma kitaplarını sınıflarda hangi aktivitelerle destekleyerek kullanılabileceği yönünde alternatifler sunan Bill Bowler, öğretim elemanlarının öğrencilerin aktif katılımıyla yapılacak çalışmaların öğrencilerin motivasyonlarına da olumlu katkısı olacağını belirtti.

 

Oxford University Press’in çeşitli yayınlarının hazırlanmasında yer alan Bowler’ın imzası, Happy Earth and Network, New Headway Pronunciation Course ve Literature in the Making Headway serilerinde bulunuyor. Bowler ayrıca, Oxford Bookworms Playscripts serisi içinde yer alan ve kısa komik skeçlerden oluşan The Butler Did It kitabının da yazarı.

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)