adscode
adscode

Doğa Koleji öğrencileri Dünya Su Günü için Sultanahmet Meydanı’nda!

Çocukların, çevre sorunlarına duyarlı ve bu konuda çözüm üreten sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmesini hedefleyen Doğa Koleji, her yıl olduğu gibi bu yıl da çeşitli etkinliklerle 22 Mart Dünya…

Doğa Koleji öğrencileri Dünya Su Günü için Sultanahmet Meydanı’nda!
Etkinlikler


Doğa Konseptli Eğitim Modeli ile öğrencilerin çevre konusundaki duyarlılığını, eğitim felsefesinin bir parçası olarak benimseyen Doğa Koleji, her yıl olduğu gibi bu yıl da 22 Mart Dünya Su Günü’nü öğrencileriyle birlikte kutlayacak.

Doğa Koleji öğrencileri Su Günü için meydanda toplanacak
Doğa Koleji öğrencilerinin, dünyanın en önemli çevre sorunlarından biri olan su sorununa dikkati çekmek ve kamuoyunda bu konuda farkındalık yaratmak için Sultanahmet Meydanı’nda toplanarak Dünya Su Günü’nü kutlayacak. Halk oyunlarından su dansına, ritim gösterilerinden “Tükeniyorum Farkında mısın?” konulu drama göoyununa kadar pek çok etkinlikle öğrenciler su tüketimine dikkat çekecek.
Pınar Altuğ öğrencilerle ‘hayatımızda suyun önemi’ni tartışacak
Doğa Koleji öğrencilerinin gerçekleştireceği Dünya Su Günü kutlamalarının konuğu ünlü oyuncu Pınar Altuğ olacak. Altuğ kutlamalarda öğrencilerle bir araya gelerek ‘hayatımızda suyun önemi’ ve su tüketimine dikkati çekmek için neler yapılabileceğini tartışacak.

Öğrenciler suyun sağlık için önemine de dikkat çekiyor!
Doğa Koleji öğrencileri su içmenin önemine de dikkati çekmek için Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi’nde Dünya Çocuk Rekorları kapsamında “En Çok Çocukla Su İçme Rekor“ denemesi gerçekleştirilecek. 22 Mart Dünya Su Günü’nde, çocuklar başta olmak üzere suyun tüm canlılar için önemine ve tasarruf tedbirlerine dikkat çekecek olan öğrencilerin yapacağı rekor denemesi, Prof.Dr. Orhan Kural Başkanlığındaki Rekor Tescil ve Hakem Heyeti tarafından tescil edilecek.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)