adscode
adscode

Erdil Yaşaroğlu Gençlerle Hayallerini Çizdi: "Tek Çizgide Hayallerim"

“TEK ÇİZGİDE HAYALLERİM” PROJESİNİN ÜÇÜNCÜSÜ TAMAMLANDIGENÇLER, HAYALLERİNİ ERDİL YAŞAROĞLU’YLA BİRLİKTE ÇİZDİ.

Erdil Yaşaroğlu Gençlerle Hayallerini Çizdi: "Tek Çizgide Hayallerim"
Etkinlikler
Faber-Castell, üçüncüsünü gerçekleştirdiği “Tek Çizgide Hayallerim” projesinin finalini Erdil Yaşaroğlu’nun katılımıyla Salt Galata’da yaptı. 18 ilde, 21 üniversitede toplam 3.000 üniversite öğrencisiyle bir araya gelen Faber-Castell; hayallerini, ellerini kaldırmadan tek çizgiyle anlatan gençler arasından ilk üçe giren isme ödüllerini verdi.

Dünyaca ünlü yazım, işaretleme ve boyama gereçleri firması Faber-Castell, üç yıldır üniversite gençliğiyle bir araya gelerek, onlara konuşmak yerine kendilerini çizimleriyle ifade etme fırsatı veriyor. Her şeyin kâğıda çizilen tek bir çizgiyle başlamasından ilham alan projede gençler hayallerini tek çizgide anlatırken, Faber-Castell böylece hayallerini milyonlarla paylaşmalarına aracı oluyor.

Faber-Castell, “Tek Çizgide Hayallerim” projesiyle bu yıl Türkiye’nin 18 ilinde eş zamanlı olarak 21 üniversitede öğrencilerle buluştu. 3.000 gençten toplanan “hayaller”, Facebook üzerinden halk oylamasına sunuldu. Ardından eserler jüri tarafından değerlendirilerek ilk üç belirlendi. Hayallerini en iyi anlatan birinci genç Iphone 6, ikinci genç Playstation 4, üçüncü isimse Ipad Mini kazandı.

9 Mayıs’ta gerçekleşen final etkinliğinde dereceye giren üç üniversite öğrencisi ERDİL YAŞAROĞLU ile bir araya gelerek, Twitter üzerinden canlı olarak iletilen hayalleri çizdiler. Üniversitelilerle bir araya gelen Erdil Yaşaroğlu; “Yıllarca hayallerini çizerek paylaşan ve bunu yaparak çok mutlu olan biri olarak, genç arkadaşların da bu yola teşvik edilmesi beni sevindirdi. Dijital çizim araçları ne kadar gelişse de kalemin ve kâğıdın tadından vazgeçemiyorum. Onlar fikirlerimi paylaşmamda bana yardımcı olan en yakın arkadaşlarım.” diyerek duygularını paylaştı.

Final partisinde gençlerle bir araya gelen Adel Kalemcilik Pazarlama Direktörü Ayşe Kırımlı; “Biz Faber-Castell olarak her şeyin kâğıda çizilen tek bir çizgi ile başladığından ilham aldık, sizden tek çizgide hayallerinizi anlatmanızı istedik. Bizimle öyle güzel hayaller paylaştınız ki sadece bu kampanya ile sınırlı kalmasını istemedik. Hayallerinizi bir araştırma şirketine yorumlattık ve ortaya Türk Gençliği’nin Hayal Raporunu çıkardık.

Gençler, en çok huzur ve mutluluk istiyormuş. Topladığımız hayallerin %26’sı manevi hayaller üzerine. 2013 ve 2014’de toplam 5.000 hayali bizimle paylaştınız. Bu sene ise 3.000 hayali bunların üzerine eklemiş bulunuyoruz. Şimdi bu hayallerin de analizini yapacağız. Bakalım bu sene siz gençler en çok ne hayal etmişsiniz?

Faber-Castell enerjisini siz gençlerden alıyor. Görüşleriniz bizim için her şeyden değerli. Tek Çizgide Hayallerim ile gençlerin kendilerini ifade etmesine, milyonlarla paylaşmasına aracı olmak için yola çıktık. Gösterdiğiniz ilgi bizi çok mutlu etti. Hepinize teşekkür ederim.”

“Tek Çizgide Hayallerim” projesi ile Faber-Castell 2013’den itibaren toplam 8.000 gence ulaştı.

www.faber-castell.com

facebook.com/fabercastellturkiye


Çizim Tarihleri:

2 Nisan: Bilkent Üniversitesi

2-3 Nisan: Karadeniz Teknik Üniversitesi

2-3 Nisan: Çanakkale 18 Mart Üniversitesi

3 Nisan: Ankara Üniversitesi

6 Nisan: Sivas Cumhuriyet Üniversitesi

6-7 Nisan: Balıkesir Üniversitesi

6-7 Nisan: Kırıkkale Üniversitesi

7 Nisan: Kayseri Erciyes Üniversitesi

8 Nisan: Adana Çukurova Üniversitesi

9 Nisan: Konya Selçuk Üniversitesi

9-10 Nisan: Akdeniz Üniversitesi

9-10 Nisan: Dokuz Eylül Üniversitesi

10 Nisan: Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi

13 Nisan: Kocatepe Üniversitesi

14 Nisan: Eskişehir Anadolu Üniversitesi

15 Nisan: Bursa Uludağ Üniversitesi

16 Nisan: İstanbul Teknik Üniversitesi

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)