adscode
adscode

İç giyim ve cinsellik

Kültürümüzde kadınlara birçok görev yüklenmiştir. Çalışma, ev işleri, çocuk bakımı kadınların belli başlı sorumluluklarındır.

İç giyim ve cinsellik
Türkiye'den Haberler

Kültürümüzde kadınlara birçok görev yüklenmiştir. Çalışma, ev işleri, çocuk bakımı kadınların belli başlı sorumluluklarındır. Bu konuda yeterince takdir görmeyen kadınların bütün bunların yanında birde eşlerine karşı bazı sorumlulukları vardır,bir bayan bakımlı olmalıdır.

Aldatılan kadınlara genelde hep aynı cümleler sarf edilir; “Kendine son zamanlar bakmıyorsun, çok saldın kendini” gibi. Hayatın bin bir zorluklarıyla uğraşan kadınlar bir de bu tarz olaylara maruz kalınca dünyaları başına yıkılır. Gündelik hayatın zorluklarıyla baş etmeniz artık takdir almayacaktır, çünkü bunlar sizlerin rutin işleriniz olarak görülecektir. Bu bağlamda cinsel hayatınızın hareketlenmesi ve eşinizde farkındalık uyandırmak için büyük arayışlara girme yanlışına da düşmemek gerekmektedir. İç giyiminizde yapacağınız en ufak değişiklik eşinizde farkındalık uyandıracaktır. Ancak bayan iç giyim sektörü internet ile buluştuğu için işiniz daha kolaydır. Yoğun çalışma zamanınızda bile iç giyim ürünlerine kolay bir şekilde erişebilirsiniz. Bu alanda birçok şirket kurulmuş olup Google’da küçük bir arama ile karşınıza birçok alternatif çıkacaktır. Unutmayın içinizde fiziksel veya ruhsal anlamda yapacağınız en küçük değişikliğin bile hayatınıza olumlu etkileri olacaktır.
     
     Erkekler düşündüğünüz gibi karmaşık yapıda değildir. Belirli aralıklarla yapacağınız bu tür küçük değişimlerin ilişkinizi nasıl canlandırdığını fark edeceksiniz. Hayatın sıradanlığını bir yana bırakıp eşinizle daha heyecanlı bir cinsel deneyim yaşamanız olaylara bakış açınızı bile değiştirecektir. Araştırmalar sonucu ortaya çıkmıştır ki cinselliği harekete geçiren en önemli unsur iç giyim ve fantazi giyimdir. Fakat fantazi giyim her bayan tarafından tercih edilmese de bu bir sonraki aşamadır. Unutulmaması gerekir ki her alanda olduğu gibi cinsellikte de küçük adımlarla değişim yaşanmalıdır. Yaptığınız değişimleri partnerinizin davranışlarını gözlemleyerek arttırabilir veya farklı tarzlara iç giyim ürünlerine yönelebilirsiniz. İç giyim değişikliği cinsellikte hareketliliği sağlayacak ufak bir etkendir. Bunun yanı sıra farklı mekanlarda yapacağınız deneyimler de size iyi gelecektir. Hafta sonlarını kendinize ayırın. Uygun fiyatlar ile başka yerlere gidebilir, küçük tatiller yapabilir, kendinize vakit ayırabilirsiniz. Emin olun cinsel hayatınızda farklı yerlerde yaşayacağınız deneyimler sizleri mutlu edecektir. Bu makalemiz de cinsel hayatınızı hareketlendirecek sadece 2 unsurdan bahsettik. İç giyim ve farklı ortamlar... O zaman sizde hemen internette küçük çaplı araştırmalar yapabilirsiniz. Bu hafta sonunu nerede geçireceğinizi ve hangi tür iç çamaşırı tercih edeceğinizi küçük bir arama sonucu belirleyebilirsiniz. Bir başka yazımızda görüşmek üzere.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)