adscode
adscode

İnternetten iç giyim almak

İnternetten iç giyim almanın hem dezavantajları hem de avantajları mevcuttur.

İnternetten iç giyim almak
Türkiye'den Haberler
İnternetten iç giyim almanın hem dezavantajları hem de avantajları mevcuttur. Eğer siz de internetten gecelik, iç giyim gibi bir ürün almayı düşünüyorsanız dikkat etmeniz gereken ilk şey sitenin güvenilir olmasıdır. Ama internetten almanın tabii ki gizli gönderi olması gibi avantajları vardır ve bazı ürünleri çekinmeden alabilirsiniz ki bunlara fantazi iç giyim güzel bir örnektir. Ayrıca internetten alışverişlerde tabii ki ucuz olma faktörü de vardır.

Mor Fantazi Elbise

İç giyim demişken bu sitede fantazi elbise gibi benzer ürünler de mevcut; http://atesligiyim.com/22-elbise İnternetten alırken bedenlerine dikkat etmeniz gerekmektedir. Standart beden ürünler genellikle Small, Medium ve Large uyumludur ve standart beden ise muhtemelen likralı kumaştan üretilir. İnternetten alırken özellikle iç giyim gibi hijyen sorunuyla iade alınmayan bu tür ürünlerde beden seçimi büyük önem taşımaktadır ve o sebeple XL ve daha üst beden giyenlerin standart bedenlerden uzak durması gerekmektedir.

Gizlilik demişken; özellikle internetten seksi bir şeyler alıyorsanız gizliliğe önem vermesene de dikkat etmelisiniz: AteşliGiyim olarak gizliliğe büyük önem vermekteyiz. Siparişinizin içeriği faturalarda ve kargo bilgisinde giyim olarak geçmektedir ve gönderici şahıs olarak gözükmektedir. Sitemiz adı -kredi kartı ekstreniz dahil- hiçbir yerde geçmemektedir.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)