adscode
adscode

İş Bankası, İş’te Üniversiteli gençleri Uludağ’da Snowist Macerasına Çağırıyor

İş Bankası İş’te Üniversiteli sponsorluğunda düzenlenen ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından desteklenen Snowist İstanbul Üniversiteleri Kayak ve Snowboard Ligi, 15 Şubat ve 28 Şubat…

İş Bankası, İş’te Üniversiteli gençleri Uludağ’da Snowist Macerasına Çağırıyor
Etkinlikler
Üniversiteli kayakçıların şampiyona heyecanı ise bu yıl da İş’te Üniversiteli sponsorluğunda 1-2 Mart tarihlerinde düzenlenecek Türkiye Üniversiteler arası Kayak ve Snowboard Şampiyonası ile devam edecek.
Kayak sporunun ve bu sporu yapan gençlerin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla bu etkinliklere destek veren İş’te Üniversiteli, Facebook/isteuniversiteli sayfası üzerinden bir yarışma düzenleyerek üniversiteli gençleri Uludağ’da 3 gecelik ulaşım ve her şey dâhil kayak tatiliyle Snowist heyecanına ortak olmaya çağırıyor.
20 İş’te Üniversiteli kredi kartı sahibinin birer arkadaşıyla birlikte diğer üniversiteli gençlerle bir arada olacağı bu tatil şansını yakalayabileceği yarışmaya katılmak için İş’te Üniversiteli Facebook sayfasını beğenip, 17 Ocak–7 Şubat 2014 tarihleri arasında SnowCAPS aplikasyonu üzerinden yaratıcı CAPS’ler yaparak iletmek yeterli oluyor. Seçici kurulun seçeceği en yaratıcı 20 CAPS’in sahibi 27 Şubat-2 Mart 2014 tarihleri arasında, İstanbul-Uludağ-İstanbul ulaşımıyla birlikte 3 gece 4 gün çift kişilik her şey dâhil Uludağ tatili kazanacak.
Yarışmaya, İş’te Üniversiteli kredi kartı sahipleri ile birlikte İş’te Üniversiteli kredi kartı başvurusunda bulunarak başvurusu 7 Şubat’a kadar onaylananlarda katılım hakkı kazanıyor.




Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)