adscode
adscode

MEB'den Öğretmenlere ''IBAN Güncelleme'' Uyarısı

IBAN güncellemesi nasıl yapılacak? MEBBİS İban güncellemesi - MEB'den Öğretmenlere ''IBAN Güncelleme'' Duyurusu

MEB'den Öğretmenlere ''IBAN Güncelleme'' Uyarısı
MEB
Milli Eğitim Bakanlığı, MEBBİS'teki IBAN bilgileri güncel olmayan öğretmenler için IBAN güncelleme ekranı açtı. MEBBİS sınav işlemleri modülü içerisine eklenen bu ekran aracılığıyla öğretmenler IBAN bilgilerini güncelleyebilirler.

MEB'den yapılan duyuru şu şekilde:

Sınav İşlemleri Modülü: IBAN Güncelleme Ekranı açılmıştır. IBAN güncelle işlemi, MEBBİS Personel Bilgilerindeki IBAN numarasını ve ödemesi bekleyen sınavlara ait iban bilgisini günceller.

IBAN güncelle işlemi, MEBBIS Personel Bilgilerindeki IBAN numarasını ve aşağıda listelenen sınavlara ait iban bilgisini günceller. Güncelleme işlemi sırasında nüfus idaresinden Ad, Soyad, Baba adı bilgilerinizde güncelenecektir. Aşağıda yer alan kimlik bilgileriniz ile bankadaki bilgilerinizin aynı olması gerekmektedir, banka ile tutarsız olduğu durumlarda ödemeler geri dönmektedir. 
Örnek olarak evlilik nedeniyle soyadı değişikliği olmuş kişiler, iban numarasını değiştirmeden eski ibanını kullanarak iban güncelleme yapabilir. Bu durumda sistemde ödenecek olan sınavlara ait bilgileri düzelmiş olacaktır. Bu değişikliğin banka tarafında da yapılması gerekmektedir. Soyadı değişikliği bankaya bildirilmelidir. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)