adscode
adscode

Öğrencilerin gülümseten projesi “Kediversite”

Gülümseten haber Karabük Üniversitesi öğrencilerinden geldi.

Öğrencilerin gülümseten projesi “Kediversite”
Türkiye'den Haberler
Yaralı kedilerin tedavisini üstlenen öğrenciler işi daha da büyüttü ve kedilerin tedavi edildiği bir yuva kurdu. Üniversite kampüsünde kurulan bu yuvaya “Kediversite” adını veren öğrencilere, Karabük Üniversitesi yönetimi de destek veriyor. 
 

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ “KEDİVERSİTE” AÇTI

Son olarak İstanbul Sarıyer Belediyesi’ne ait Rehabilitasyon Merkezi’nde gündeme gelen hayvana işkence haberi, hayvanseverleri ayağa kaldırdı. Hemen her gün bir şiddet haberi gelirken, gülümseten haber Karabük’ten geldi. Karabük Üniversitesi öğrencileri “hayvan hakları kulübü olarak ilimizde ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen engelli ve yaralı kedileri kendi imkanlarımızla tedavi ediyoruz. Yaptığımız ‘Kediversite’ adındaki kedi yaşam alanında özgür, doğal ve ev ortamında kedilere bakmaktayız. Bu örnek davranışı lütfen duyurun” demiş.

200 METREKARELİK KEDİVERSİTE

Öğrenciler, özellikle yaralı kediler için seferber olmuş. Üniversite kampüsünde 200 metrekare alan içerisine kurulan “Kediversite” onlarca kediye ev sahipliği yapıyor. Üniversite yöneticileri de bu projeye sonsuz destek veriyor. Yaralı kedilerin sağlık giderini ise Safranbolu Belediyesi karşılıyor.

MAMALAR ÖĞRENCİ HARÇLIĞINDAN

Öğrenciler kedilerin mama giderini harçlıklarından karşılıyor. “Rica etsek bu güzel davranışı duyurmakta bize yardım edebilir misiniz?” diyen öğrenciler facebook’ta bir de”kediversite” adında sayfa açmış. Öğrencilere destek olmak veya yardım almak için bu adres iletişim olarak kullanılıyor.

Sözcü

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)