adscode
adscode

TED Rönesans Koleji Tiyatro Şenliği Başladı !

​Rönesans Holding ve Rönesans Eğitim Vakfı tarafından Türk Eğitim Derneği işbirliğiyle kurulan TED Rönesans Koleji’nin Tiyatro Şenliği ‘Odada Dört Mevsim’ oyunu ile başladı.

TED Rönesans Koleji Tiyatro Şenliği Başladı !
Okullardan Haberler
Gişe rekortmeni çocuk oyunu TED Rönesans Koleji Sahnesi’nde minik izleyicilerle buluştu.

Gösterim öncesi gerçekleştirilen açılış kokteyline Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak ve Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal İletişim Varlık Yönetimi Grup Başkanı Süha Günel ev sahipliği yaptı.  Davetliler ayrıca fuaye alanında yer alan Yaratıcı Çocuklar Derneği’nin Gülümseten Kareler Fotoğraf Sergisi’ni de gezdi.

Minik sanatseverleri büyülü bir masal dünyasının içine çeken, ‘Odada Dört Mevsim’, danslar, görsel efektler ve Vivaldi’nin müzikleri eşliğinde 45 dakika boyunca teknoloji, müzik ve sanatı bir arada sundu.

BKM ile İMAJ ortak kuruluşu olan Kelebek Yapım’ın sahneye koyduğu, ‘Odada Dört Mevsim’i bugüne kadar 5 bin kişi izledi. Neşe Türkeş’in yazdığı ve Okan Yahşi’nin yönettiği oyun, ilk kez Anadolu yakasında ücretsiz sahnelendi.

Vivaldi’nin dört mevsimini bir odada yaşatan oyun, küçük tiyatroseverlere, odasında nasıl vakit geçireceğini bilemeyen ve canı çok sıkılan Bora’nın yardımına koşan bilge sinek Bay Cızbız ile arasında geçen hikayeleri fantastik bir dille anlatıyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)