adscode
adscode

Üniversitelilere Giyim Yardımı

Erciyes Üniversitesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından tespit edilen 500 öğrenciye yönelik ayakkabı ve giysi yardımı yapıldı.

Üniversitelilere Giyim Yardımı
Türkiye'den Haberler
Türk Kızılayı Kayseri Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi Erciyes Üniversitesi (ERÜ) öğrencilerine ayakkabı ve giysi yardımda bulunuldu. Çalışma ile ilgili bilgi veren Kızılay Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç şöyle konuştu:

"Organizasyonumuza mağaza işletmecileri, bağışçılarımız destek verdi. Dağıtımı yapılacak malzeme listesine göre mont, ayakkabı, pantolon, gömlek, kazak, elbise, eşofman, şal, çanta, çorap ve muhtelif giysi yardımları üniversitenin belirlediği öğrencilere yapılacak. Öğrencilerimizi rencide etmeden yürüttüğümüz bu faaliyetlerimize destek veren ve gönüllü çalışan kadın komisyonumuzun katkısı devam edecek.”

Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesi’nde yapılan yardım programına, Kayseri Valisi Orhan Düzgün’ün eşi Gül Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin eşi Neşe Özhaseki’nin yanı sıra Kızılay Şube Başkanı Ayhan Uzandaç ve Kızılay Kadın Kolları üyeleri katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından ihtiyaç sahibi öğrenciler yardımlardan faydalandı.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)