adscode
adscode

Wslik Metin 2 Pvp Serverler Oynanması

Online oyunlardan olan Metin2'nin farklı bir türü olan wslik metin2 pvp server olarak sizinle oyunun özellikleri başlangıç bilgileri ve server durumu olarak birkaç bilgi sunacağız.

Wslik Metin 2 Pvp Serverler Oynanması
Türkiye'den Haberler
Online oyunlardan olan Metin2'nin farklı bir türü olan wslik metin2 pvp server olarak sizinle oyunun özellikleri başlangıç bilgileri ve server durumu olarak birkaç bilgi sunacağız.

Wslik pvp denince ilk olarak kelimenin nereden türediğini belirtelim. Ws, iki oyuncunun karşılıklı olarak savaşması, düello yapmasıdır. Yani iki gücün karşılıklı olarak güçlerini kapıştırmasıdır. Bu gücün yanı sıra oyun ekipmanlarınız ve reflekslerinizinde sizi çok fazla etkilediğini düşünmekteyim. Bu wslik oyunlar genellikle sizin vereceğiniz başla komutundan sonra oyunu başlatır. Tabiki başlamadan önce itemlerinizi becerilerinizi ve ve ekipmanlarınızı tam anlamıyla hazırlamanız gerekmekte. Sizin gücünüzün yanısıra iyi item ve silah yapan kişide wsye bir sıfır önde başlar. Efsun yani bonus oranları da her karakter için ayrı olarak ayarlanmalıdır. Pvp serverler de Ws atarken karşı karaktere uygun olarak dizilimlerinizi gerçekleştirmelisiniz. İyi bir kombo dizilimi yapmanız karşı tarafı güçlü bir yenilgiye uğratmanıza yardım edecektir. Aksi takdirde yanlış dizilimler yapmanızda kazanmanız pek mümkün olmayacaktır. Bu anlattığımız birçok taktiği karşı rakibe uyguladığınız zaman birçok şeyi yapmış ve artık wsyi kazanmamak için herhangi bir durum kalmamış anlamına gelmektedir. 

Pvp metin2 tanıtımlarına bakmak isterseniz ana sayfamıza giderek veya üst menü yardımı ile oyun'a tıklayarak ulaşabilirsiniz. Eğer sizde oyunda biraz aksiyon ve eğlence arıyorsanız wslik oyun türünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Birçok pvp server oyuncusu da genellikle wslik oyun türünü tercih etmekte. Normal emek server oynamak isteyenler genellikle resmi serveri kullanmakta. Sizde kendi oyun türünüze göre pvp serveri veya resmi serveri tercih edebilirsiniz.

Wslik pvp server oyunlarında dikkat edilmesi gerekenler

1. Karakterinizin levellerine yakın olan oyuncuları seçmeye özen gösterin
2. İtemlerinizi dikkatli ve özenli bir şekilde seçin. Her karaktere ayrı olarak ayarlamaları yapın.
3. Silah bir oyuncu için en önemli ekipmandır. Skillerde birlikte kullanıldığında rakibi darma duman eder. Bu nedenle en iyi silahlar elde etmeye çalışmalısınız.
4. Size en yakın gelen, en sevdiğiniz karakterle oynayın ve onu iyi tanıyın. Böylece oyuna daha çok bağlanabilir, pvpserverlar.biz ile daha iyi oynayabilirsiniz.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)