adscode
adscode

Yandex’ten Ücretsiz Navigasyon Geliyor!

Rusya merkezli arama motoru Yandex, Türkiye’nin ilk gerçek zamanlı trafik bilgisini veren navigasyon uygulamasını hizmete sunuyor, üstelik ücretsiz!

Yandex’ten Ücretsiz Navigasyon Geliyor!
Haberler







Son birkaç aydır Google'ın yerini almaya başlayan Yandex, sunduğu farklı özelliklerle internet kullanıcıların beğenisini kazandı. Bünyesine sürekli farklı yenilikler almaya devam eden Yandex, çok yakında navigasyon uygulamasını da hayata geçirecek. Ülkemizin ilk gerçek zamanlı trafik bilgisi veren navigasyonunu hayata geçirecek olan Yandex, birkaç ay içerisinde Yandex.Navigasyon'u kullanıma açacak.


Yandex.Navigasyon için Haritalar uygulamasını temel alan şirket, kullanıcıların ilgisini çekecek bir ürünler karşımıza çıkıyor. Haritalar konusunda başarısını da gözler önüne serecek olan Yandex, ülkemizdeki tüm şehirlerin ve yolların haritasının bulunduğu navigasyonu ücretsiz olarak hayata geçirecek.Yandex Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ söz konusu harita uygulaması için şu şekilde konuştu:


"Lansmanından bu yana, Yandex.Haritalar ve bu ürünümüzün bir parçası olan Yandex.Trafik özelinde çok olumlu geri dönüşler aldık. Özellikle trafiğin yoğun olduğu noktalarda en hızlı alternatif rotaları önermesi ile çok kısa bir sürede Rusya ve Ukrayna'da en popüler Yandex uygulaması durumuna gelen Yandex.Navigasyon'un bu başarıyı Türkiye'de de yakalayacağına inanıyorum." - Chip


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)