adscode
adscode

Yerli Üretim Vodafone Blade V Satışa Çıkıyor

Vodafone Türkiye, yerli üretim akıllı telefonu Blade V’yi satışa sunuyor. Aralık ayında üretim bandından çıkan akıllı telefon, tarifeye ek 1 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak

Yerli Üretim Vodafone Blade V Satışa Çıkıyor
Bilim Teknoloji
Vestel’in Manisa’daki fabrikalarında üretilen Blade V, Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi ile çalışıyor ve 4 inç ekrana, Qualcomm Snapdragon dört çekirdekli işlemciye, 5 MP çözünürlüklü ve LED flaşlı kameraya sahip.

Vodafone Türkiye’nin yerli üretim telefon çalışmalarını en başından beri büyük bir heyecanla desteklediklerini vurgulayan Vodafone Grubu Avrupa Bölge Terminal Direktörü Francesca Fiore, “Türkiye bizim için çok kıymetli bir pazar. Vodafone Türkiye, Ar-Ge çalışmalarını yürüten OKSİJEN sayesinde teknoloji ve inovasyonu ihraç eder konuma gelmiş, her geçen gün başarısını artırmaya devam eden bir şirket. Vodafone Grubu olarak, Vodafone Türkiye’nin yerli üretim akıllı telefonu Vodafone Blade V’yi, fikir aşamasından itibaren büyük bir heyecanla takip ediyoruz. Türkiye’nin potansiyeline olan inancımız tam” dedi.

Teknik Özellikler

Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi
4 inç ekran
Qualcomm Snapdragon 1.2 GHz, 4 çekirdek işlemci
5 MP kamera, otofokus, LED flaş
3G ile 7,2 Mbps internete bağlanma hızı
4 GB dâhili depolama alanı, 1 GB RAM, 32 GB’a kadar microSD desteği
240 dakika konuşma süresi
250 saat bekleme süresi

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)